Képzések – Milyenek a Szinergiás képzések?


A Szinergia Kft. több, mint 28 éve foglalkozik vállalati, szervezeti tanácsadással és képzésekkel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk sokfajta szervezeti probléma megoldása vagy képzési igény kapcsán.

Korábbi ügyfeleink visszajelzése alapján cégünk egyik nagy erőssége, hogy a képzések során a résztvevők nem pusztán elméleti oktatást kapnak, hanem a tréningek folyamán aktuális problémájukat, konkrét élethelyzetüket is megbeszélhetik a tanácsadási tapasztalattal is rendelkező trénerekkel, így kézzel fogható tanácsokat kapnak konkrét, valós szituációk megoldására is.

Tréningjeink felépítésében az elmélet gyakorlati elsajátítására nagy gondot fordítunk: workshopokkal, szituációs helyzetgyakorlatokkal, projekt szimulációkkal mélyítjük el az elméleti ismereteket.

Milyen helyzetekben tudunk támogatást nyújtani?


Nyílt képzések

Képzési naptárunkban tájékozódhat az aktuális kínálatról!


Nyílt képzéseinken nagy gondot fordítunk arra, hogy az eltérő iparágakból érkező résztvevők egyaránt a saját iparágukban releváns eszközöket kapjanak, saját élményeiket feldolgozhassák és a résztvevők tapasztalatai által bővíthessék tudásukat. Képzéseink a módszertanok elsajátítása, készségek fejlesztése mellett a kapcsolati tőke bővítésének is egy remek színtere lehet! 


 Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani az Ön számára ideális képzést!


Nyílt képzéseink helyszíne: Budapest, II. kerület, Bimbó út 5.

Céges képzések

Képzéseink kialakításában az ügyfél igényeit tartjuk szem előtt! Cégek számára az adott programot a megbízóval való egyeztetés alapján szabjuk testre, így akár több képzés tematikájából építünk fel egy egyedi programot. Amennyiben a szervezettől több, mint 4 fő venne részt az adott tréningen, úgy a céges képzési forma a kedvezőbb megoldás.

Céges képzéseinket országszerte a megbízó számára ideális helyszínen és időben biztosítjuk!

Projektmenedzsment


Az amerikai Project Management Institute kizárólagos magyarországi akkreditált oktató partnereként (R.E.P.) a PMI módszertanát a hazai viszonyokra igazítva képviseljük. Megközelítésünk szerint a projekt módszertani ismeretek és vezetői készségek együttesen alkotják a sikeres projektvezető eszköztárát, így képzéseinken a hard módszertan elemek begyakorlása mellett a soft skillek fejlesztésére is hangsúlyt fektetünk.

Képzéseink között a kezdő projektkoordinátorok alapozó módszertani fejlesztésétől a nagy tapasztalattal rendelkező projektvezetők nemzetközi minősítéseinek megszerzését célzó programok egyaránt megtalálhatóak.


Segítünk, hogy:

  • projektjei strukturált és tudatos keretet kapjanak.
  • az évek alatt berögzült szokások helyett az aktuális eszközöket és technikákat alkalmazza.
  • megtalálja a projekt jellegéhez legjobban illeszkedő, akár hibrid jellegű módszertant.

Nemzetközi minősítések


A Szinergia Kft. az amerikai Project Management Institute kizárólagos magyarországi akkreditált oktató partnere (R.E.P.), és mint ilyen, egyedüliként tart hivatalos PMI minősítés megszerzésére irányuló vizsgafelkészítő programokat – mind a tradicionális módszertanok, mind az agilis működés területén.

A képzések során a résztvevők átfogó képet kapnak a vizsga követelményeiről, elméleti ismeretszerzés mellett közös teszttöltéssel készülhetnek fel a sikeres vizsgára.

Vizsgafelkészítő programjaink PDU pontokat érnek, melyek egyben a nemzetközi minősítés megszerzésének és fenntartásának kritériumai.


A nemzetközi minősítésekről bővebben ide kattintva ​​olvashat.

Agilis tréningek


A képzéseken az agilis működésmód elméletének és gyakorlati alkalmazásának módját sajátíthatják el a résztvevők. Hisszük, hogy az agilis működés módszertani elemei sem lehetnek hatékonyak a szükséges személyközi kompetenciák hiányában, így képzési kínálatunkban az önjáró csapatok elköteleződésére irányuló kompetenciafejlesztő programok is megtalálhatóak. Az agilitással újonnan ismerkedők és a gyakorlati tapasztalattal rendelkező agilis csapattagok számára egyaránt kínálunk tréningeket. 

Személyes hatékonyság és csoportkezelés


A valódi szinergiák megteremtése a csapatok viszonyszintű működésében rejlik, melyhez mind a tudatos vezetői magatartás, mind a csoporttagok egyéni hozzájárulása, személyes hatékonysága szükséges. Készségfejlesztő tréningjeink szervezeti vezetők, projektvezetők és munkatársak személyközi képességeit fejlesztik.

Komplex vezetőfejlesztést célzó moduláris programjainkat a megbízó igényei szerint szabjuk testre.

Digitális eszközök használatát támogató képzések


Megközelítésünk szerint a szervezeti együttműködés jól megválasztott kommunikációs és feladatkezelési felületek használatával tehető hatékonnyá. Képzéseink során digitális eszközök felhasználó szintű kezelését, valamint a problémakörhöz illeszthető eszközök kiválasztását sajátíthatják el a résztvevők.