Program- és portfóliómenedzsment

A képzés célja

A hosszú távon jól működő vállalati stratégia ismérve, hogy a szervezet célkitűzéseinek rögzítése mellett egyrészt pontos fejlesztési feladatok, másrészt az eredményes megvalósításához szükséges erőforrások is meghatározásra kerülnek. Hazánkban is egyre több vállalat ismeri fel, hogy a projektportfólió-menedzsment ehhez elengedhetetlen, és jelentős üzleti hozzáadott értéket képvisel. A projektportfólió-menedzsment iránti igény leginkább akkor merül fel, amikor megnövekszik a projektek száma, így szükségessé válik egy teljeskörű rendszer bevezetése. Egy olyan rendszeré, amely mindezt kezelni tudja és láthatóvá teszi, hogy mely projektek megalapozottsága és várható eredménye a legnagyobb.

Ezen túlmenően a vezetői elkötelezettség megerősítése elengedhetetlen a projektmenedzsmenttel és annak fejlesztésével kapcsolatban. Fontos, hogy a vállalat vezetői képet kapjanak a programmenedzsment, portfóliómenedzsment és a vállalati szintű projektmenedzsment standardizálható elemeiről és hasznairól. Ennek megfelelően a képzésnek egyeztető és közös megközelítést elősegítő szerepe is van. A tréningen bővebben bemutatásra kerül a programmenedzsmenthez és projektportfólió-menedzsmenthez kapcsolódó fogalomrendszer, a teljes folyamatmodell és annak részletei, valamint az ezekhez kapcsolódó szerepkörök, feladatok és felelősségek.

Itt a helye a tréningünkön, 
  • ha szeretne projektmenedzseri karrierjében szintet lépni
  • ha munkája során egyidőben több projektet párhuzamosan kell véghez vinni, és a projektek közötti folyamatos összhangot kell megvalósítani
  • ha szeretne mélyebb ismereteket szerezni az üzleti érték maximalizálás, a portfólió összkockázat minimalizálás és a kritikus erőforrások optimalizálás területén 
  • ha nem csak egy elméleti tréninget keres, hanem egy olyan komplex programot, ami széleskörű ismereteket ad át a projektmenedzsment szakmáról és gyakorlati példákon keresztül mutatja be a projektmenedzsment mikéntjét.

Kiknek ajánljuk?

A program előképzettséget igényel, amely a projektmenedzsment fogalmak és folyamatok, gyakorlatok átfogó ismeretét takarja. Olyanoknak ajánljuk, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a projekt- és/vagy programvezetés terén, ill. kiemelt szerepvállalók a szervezeti projektmenedzsmentben, annak működtetésében.

Mennyi ideig tart a képzés?

A képzés időtartama összesen 16 óra, mely 2 nap jelenléti vagy online képzésből áll,9-17 óra között. A képzés kapcsán 16 PDU számolható el.

A képzés időpontja

A képzések időpontját hónapokkal előre közzétesszük honlapunkon, hogy mindenki számára tervezhető legyen. Amennyiben igény mutatkozik rá, a Program- és portfóliómenedzsment képzéseink számát bővítjük.

Cégek számára külön, előre leegyeztetett időpontban és feltételekkel is biztosítani tudjuk képzéseinket.

A képzés díja tartalmazza

A feltüntetett díj tartalmazza a képzésen való részvételt, illetve a képzési anyagokat digitális formátumban. A résztvevők egyéni, személyre szabott díjmentes coaching alkalmon vehetnek részt a tréner vezetésével, ahol a résztvevő által választott témák mélyebb áttekintése és alkalmazhatóságának értékelése történhet meg.


KÉPZÉS RÉSZLETEI

A képzés időpontjai: 
2022. szeptember 6-7.
2022. november 8-9.


Részvételi díj:
200.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes díj:
180.000 Ft + ÁFA
A képzés díja a tréninget követően kerül kiszámlázásra, előre fizetés nem szükséges.

Képzés formája:
Képzéseink jelenleg online és jelenléti formában érhetőek el. A képzésre történő jelentkezés után küldjük el az ezzel kapcsolatos részleteket.

KEDVEZMÉNYES ÁR

10% kedvezmény biztosítunk az alábbi esetekben:
  • 2 hónappal a képzés kezdete előtti jelentkezés
  • Egy éven belül 4 képzésen vesz részt
  • PMI Budapest Magyar Tagozat Tagság
  • Egy cégtől minimum 3 fő jelentkezik a képzésre

A Program és portfóliómenedzsment képzés fő témakörei

A képzés felépítése támogatja a tudásanyag hatékony átadását és gyakorlati alkalmazhatóságát egyaránt.

Module 1 - Szervezeti projektmenedzsment képesség és projektkultúra

Module 2 - Programmenedzsment

Module 3 - Projektportfólió-menedzsment

A képzés trénere:

Eperjesi Tibor
Eperjesi Tibor
partner
eperjesi.tibor@szinergia.hu

Referenciák

Céges képzési forma

Céges képzéseinket akkor ajánljuk, ha fontos szempont, hogy a cégből érkező csoportok egységes tudást szerezzenek. Ezt a képzési formát cégenként minimum 6 jelentkező esetén ajánljuk. Ebben az esetben a céges képzés időpontja és a végleges ár közös megegyezés alapján alakul majd ki.

Amennyiben a céges képzési formát választja, úgy a csapattagok riportjai alapján csoporttérkép is készül, amely feltárja, mely viselkedési stílusok jellemzőek a csapaton belül, melyik kolléga milyen pozícióban tud a leghatékonyabban működni, és egy esetleges bővülés kapcsán milyen viselkedési stílusú kollégát érdemes választani a csapatba.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg az elérhetőségét és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy jelentkezzen még ma!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: