A sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai

A képzés célja

A projektmenedzser szerepkör nagy népszerűségnek örvend manapság és egyben egy rendkívül izgalmas és komplex terület is, ahol nincs két ugyanolyan nap. Rendszerezett gondolkodásmód, jó szervezői és vezetői képességek sorát kell felvonultatni ahhoz, hogy valakiből igazán jó projektmenedzser váljon. Jelen képzésünk fókusza, hogy az ide vezető úton elindítsa azokat a kezdő projektvezetőket, projekttagokat, vagy projektvezetéssel foglalkozni vágyókat, akiknek még hiányoznak a biztos alapok a projektmenedzsment területén.

A Sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai képzés fő célja, hogy a résztvevők megértsék a projektszemlélet és a normál szervezeti működési szemlélet közti különbséget, és ennek hatását a mindennapi munkavégzésre. A résztvevők átfogó módon ismerkednek meg a projektmenedzsment teljes folyamatával, az egyes folyamati elemek jelentőségével és egymáshoz kapcsolódásával. A hangsúly a szemlélet és a leglényegesebb gyakorlati eszközök elsajátításán van.

Itt a helye a tréningünkön, 
  • ha szeretne biztos alapokkal indulni projektmenedzseri karrierjében 
  • ha dolgozik projekteken, projektkörnyezetben
  • ha szeretné projektjeit a megfelelő módszertani háttérrel támogatni 
  • ha nem csak egy elméleti tréninget keres, hanem egy olyan komplex programot, ami széleskörű ismereteket ad át a projektmenedzsment szakmáról és gyakorlati példákon keresztül mutatja be a projektmenedzsment mikéntjét. 

Kiknek ajánljuk?

A Sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai képzést olyan betanuló projektvezetők, projekttagok, projektasszisztensek, funkcionális támogató szereplők számára ajánljuk, akik megalapoznák vagy bővítenék ismereteiket a projektmenedzsment terén. A képzés előképzettséget nem igényel.

Mennyi ideig tart a képzés?

A képzés időtartama összesen 16 óra, mely 2 nap jelenléti vagy online képzésből áll.

A Sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai képzés időpontja 

A képzések időpontját hónapokkal előre közzétesszük honlapunkon, hogy mindenki számára tervezhető legyen. Amennyiben igény mutatkozik rá, Sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai képzéseink számát bővítjük. Cégek számára külön, előre leegyeztetett időpontban és feltételekkel is biztosítani tudjuk Sikeres projektmenedzsment módszertani alapjai képzéseinket.

A képzés díja tartalmazza

A feltüntetett díj tartalmazza a képzésen való részvételt, illetve a képzési anyagokat digitális formátumbanA résztvevők egyéni, személyre szabott díjmentes coaching alkalmon vehetnek részt a tréner vezetésével, ahol a résztvevő által választott témák mélyebb áttekintése és alkalmazhatóságának értékelése történhet meg. 


KÉPZÉS RÉSZLETEI

A képzés időpontjai: 
2021. október 6-7.
2021. december 1-2.

Részvételi díj:
150.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes díj:
135.000 Ft + ÁFA
A képzés díja a tréninget követően kerül kiszámlázásra, előre fizetés nem szükséges.

Képzés formája:
Képzéseink jelenleg online és jelenléti formában érhetőek el. A képzésre történő jelentkezés után küldjük el az ezzel kapcsolatos részleteket.

KEDVEZMÉNYES ÁR

10% kedvezmény biztosítunk az alábbi esetekben:
  • 2 hónappal a képzés kezdete előtti jelentkezés
  • Egy éven belül 4 képzésen vesz részt
  • PMI Budapest Magyar Tagozat Tagság
  • Egy cégtől minimum 3 fő jelentkezik a képzésre

Témakörök

A képzés moduláris felépítése támogatja a tudásanyag hatékony átadását és gyakorlati alkalmazhatóságát egyaránt.

1. nap tematikája

2. nap tematikája

A képzés trénerei:

Baranyai Melinda
Baranyai Melinda
tanácsadó, tréner
baranyai.melinda@szinergia.hu

Referenciák

Céges képzési forma

Céges képzéseinket akkor ajánljuk, ha fontos szempont, hogy a cégből érkező csoportok egységes tudást szerezzenek. Ezt a képzési formát cégenként minimum 6 jelentkező esetén ajánljuk. Ebben az esetben a céges képzés időpontja és a végleges ár közös megegyezés alapján alakul majd ki.

Amennyiben a céges képzési formát választja, úgy a csapattagok riportjai alapján csoporttérkép is készül, amely feltárja, mely viselkedési stílusok jellemzőek a csapaton belül, melyik kolléga milyen pozícióban tud a leghatékonyabban működni, és egy esetleges bővülés kapcsán milyen viselkedési stílusú kollégát érdemes választani a csapatba.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg az elérhetőségét és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy jelentkezzen még ma!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: