Miért válasszon minket?

Több mint 25 éves tapasztalat

A PMI© egyetlen hivatalos oktatási partnere Magyarországon

Gyakorlatorientált képzések, valóban használható tudás

Több mint 25 éve vállalati, szervezeti tanácsadási, projektvezetési és képzési szakértelmünkkel értéket teremtünk partnereink részére. Támogatjuk ügyfeleinket a változásokban, szervezeti mérettől, iparágtól és működési formától függetlenül, a lehető legjobb eredményekért. Mindeközben mi magunk is folyamatos változásban, fejlődésben vagyunk. Mutatja ezt tanácsadóink, trénereink egyre bővülő szakmai tapasztalata, képzéseink körének alakulása. Az évek alatt több száz céggel dolgoztunk együtt, több mint 18000 fő vett részt képzéseinken.

Az állandóan változó környezetben a fejlődés elengedhetetlen, ami változtatásokat tesz szükségessé a szervezet működésében. Rajtunk múlik, hogy elszenvedjük ezt a változást, vagy a kezünkbe vesszük az irányítását. Ha ezt a döntést meghozzuk, akkor már jó úton haladunk, hogy a javunkra fordítsuk a helyzetet, és fejlődés váljon belőle.

Mindezt megtenni nem könnyű, hiszen nemcsak az emberek, a szervezetek is tartanak változástól. Meggyőződésünk, hogy a siker három tényező együttes kezelésén múlik. Ezért a változást emberi, tartalmi és folyamati oldalról is támogatjuk, ennek köszönhetően a fejlődés beépül a szervezet működésébe. Felelősséget vállalunk az iránt, hogy közös munkánk megtérüljön megbízóinknak, legyen szó tanácsadásról, vagy képzésről. Munkatársaink magas szintű elméleti ismerete, gyakorlata, minősítései és a rendelkezésre álló szakmai és infrastrukturális háttér garanciát jelent munkánk minőségére.

Több mint 25 éves projektmenedzsment tapasztalat

A Szinergia Kft. meghatározó szereplője a vállalati, szervezeti tanácsadás és a projektmenedzsment képzések területének. Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk komplex szervezeti problémák megoldása vagy egyéni képzési csomag kapcsán.

Ez idő alatt dolgoztunk már együtt kis- és középvállalkozásoktól kezdődően, önkormányzatokon és állami szerveken át, multinacionális nagyvállalatokkal is.

Esettanulmányaink

SZERVEZETI KARRIERÚT ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉS EGY KKV-NÁL

JÖVŐKÉPTERVEZÉS ÉS MEGVALÓSÍTHATÓSÁGI TANULMÁNYOK EGY TÍZEZER FŐS VÁROS ESETÉN

TUDÁSKÖZPONT A TUDÁSMEGOSZTÁS ÉS ÜZLETI HASZNOSÍTÁS ÉRDEKÉBEN

KULTÚRA ÉS MŰKÖDÉS FEJLESZTÉSE EGY INFORMATIKAI KKV-NÁL

PROJEKTALAPÚ MŰKÖDÉS FEJLESZTÉSE EGY GYÁRTÓ NAGYVÁLLALATNÁL

Legfrissebb referenciáink

25

Több, mint 25 éve a szakmában

19

19 engedélyezett képzési programmal rendelkezünk

18000

Több mint 18000 ember vett részt képzéseinken

70%

Ügyfeleink 70%-a visszatér hozzánk

További 22 érv mellettünk

A Szinergia Kft. a PMI© egyetlen hivatalos oktatási partnere Magyarországon

A PMI© nemzetközi szervezete egyfajta ernyőként fogja össze a különböző országokat képviselő tagozatokat. Ilyen egységként működik Magyarországon a PMI© Budapest, Magyar Tagozat is, amely hazánk elsőszámú és egyben legnagyobb szervezete a projektmenedzsment területén. 

A hazai szervezet célja: "a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat, tartalmakat, termékeket, rendezvényeket létrehozni a magyarországi projektmenedzsment szakma képviselői, így a gyakorló projekt; program és portfóliómenedzserek és a szakma iránt érdeklődők számára." (Forrás: https://pmi.hu/index.php/a-magyar-tagozatrol/bemutatkozas)

A PMI© magyar tagozatának jelenleg egyetlen hivatalos oktatási partnere van Magyarországon: a Szinergia Kft.

Milyen előnyt jelent ez az Ön Számára?

A PMI© magyar tagozata a nemzetközi PMI© tagja, így pontosan ugyanazokat az értékeket, szakmai minőséget és nézőpontot képviseli. Azzal, hogy a Szinergia Kft. elnyerte a hivatalos oktatási partneri címet a PMI© magyar tagozata egyöntetűen kifejezte feltétlen bizalmát a Szinergia Kft.

  • trénereinek tapasztalata és szakmai felkészültsége iránt,
  • megalapozott képzési módszertana iránt,
  • komplex képzési tematikája és gyakorlati megközelítése iránt.

Gyakorlatorientált képzések, valóban használható tudás

Képzési résztvevőink értékelése alapján a Szinergia Kft. egyik legfőbb erénye, hogy képzéseinken nem csupán elméleti oktatást nyújtunk, hanem személyre szabott megoldásokkal is szolgálunk résztvevőink konkrét, valós problémáira vonatkozóan. Miért van ez?

Képzéseinket kivétel nélkül olyan trénerek tartják, akik aktívan dolgoznak projektmenedzsment tanácsadóként is.

Abban hiszünk, hogy a projektmenedzsment egy olyan tudomány, amelyet nem lehet pusztán tankönyvek és különböző tanulmányok alapján, egy íróasztal mögül elsajátítani. Természetesen elengedhetetlen, hogy az ember sziklaszilárd elméleti alapokkal rendelkezzen, de ez csak akkor jelent valódi tudást, ha megfelelő mennyiségű és minőségű gyakorlati elemmel egészítjük ki.

Pontosan ez az, amiben trénereink rendkívül erősek, hiszen tanácsadási munkáik révén olyan kiemelkedő gyakorlati tapasztalatuk van, amely segítségével az olykor száraznak tűnő elméleti tudást élvezetes, izgalmas és érdekes tréningekké formálják át.

Képzéseinken tudatosan korlátozzuk a résztvevők létszámát 10-12 főre, hogy elég időt és figyelmet tudjunk szentelni minden olyan felmerülő kérdésre és problémára, amelyet résztvevőink tesznek fel egy-egy konkrét, munkahelyi szituáció kapcsán.

Munkatársaink

Hiszünk abban, hogy tanácsadóink, trénereink munkájával, szakértelmével erősítjük a projekt- és programmenedzser szakma presztízsét a magyar piacon.

Küldetésünk az agilis, és a hagyományos módszerek területén felhalmozott gyakorlati és elméleti tudás átadása a jelen és a jövő projekt- és programmenedzserei számára.

Üzleti partnereink

A legszélesebb hazai kínálat projektmenedzsment és vezetői készségfejlesztés terén

Ha pontosan tudod, hogy milyen képzésre szeretnél jelentkezni, akkor kattints a lenti gombra, és tudj meg minden lényeges információt a választott képzésed időpontjáról, áráról és a jelentkezés menetéről!

Ha még nem vagy biztos abban, hogy milyen képzésre van szükséged, kattints a lenti gombra és segítünk megtalálni azt a képzést, amely a Te személyes igényeid alapján a legjobb választás lesz Számodra!