Project Management Professional (PMP)® Nemzetközi minősítés – vizsgafelkészítő program

A PMP® képzés célja

A program komplex felkészülést nyújt a PMP vizsgára. A minősítés megszerzése mellett kiemelt célunk a meglévő tudás struktúrába öntése és a PMI tudásanyag gyakorlatban történő alkalmazásának bemutatása projekt példákon keresztül. A képzés során sorra vesszük a folyamatcsoportokon belüli tudásterületeket és feltárjuk az ezek között húzódó összefüggéseket is, különböző komplex szituációkon keresztül. Emellett részletesen bemutatjuk az egyes inputokat és outputokat, melyek a különböző folyamatelemekhez tartoznak, továbbá azokat a projektmenedzsment technikákat, melyeket a PMBoK tartalmaz.
A képzést követően a résztvevők egyéni konzultációkon keresztül támogatást kapnak egészen a sikeres vizsgáig. A program részeként személyre szabottan tanulási anyagokat, felkészülési stratégiát dolgozunk ki minden egyes résztvevővel. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tréningen résztvevők ne csak átmenjenek a vizsgán, hanem a teljes mértékben elsajátított anyagot a gyakorlatban is képesek legyenek használni.

Itt a helye a tréningünkön, 
  • ha szeretné megszerezni az egyik legelismertebb projekt menedzsment minősítést.
  • ha nem csak egy felkészítő tréninget keres, hanem egy komplex programot, ami egészen a vizsgáig vezeti végig és támogatja a felkészülés útján.
  • ha szeretne a PMI hivatalos felkészítőjén résztvenni, hivatalosan kiadott mintavizsga sorokat oldani és a PMI e-learning anyagához hozzáférni.
  • ha szeretne több projektmenedzsment megközelítést ismerni a prediktívtől az agilisig szemléletig, és szeretne komplex tudást szerezni a projektmenedzsment területén.

Kiknek ajánljuk?

A PMP a (PMI) által szervezett vizsga sikeres letételével megszerezhető nemzetközi minősítés, magánszemélyek részére, amely a projektmenedzsment jártasságot bizonyítja. A PMP gyakorló projektmenedzsereknek szól, olyanoknak, aki már bizonyítottak a gyakorlatban is és szeretnék tudásukat szintetizálni, tapasztalatukat nemzetközi benchmarkokkal összevetni és nem utolsó sorban szakmai önéletrajzukat megerősíteni a legnívósabb projektmenedzsment szakmai minősítéssel.

Junior projektvezetőknek, vagy olyan projektvezetőknek, akik csupán eseti jelleggel vezetnek projekteket, így a PMP® minősítéshez szükséges óraszámmal nem rendelkeznek, a CAPM vizsgafelkészítő képzésünket ajánljuk.

PMP® képzés és vizsga előfeltételei

A PMP® vizsgafelkészítő képzést gyakorlott projekt- és programvezetők számára ajánljuk, akik megfelelnek a vizsgára bocsátás követelményeinek. A képzésre jelentkezés feltétele, hogy a résztvevő ismerje a projektmenedzsment alap kifejezéseket, korábbi vagy jelenlegi munkája során projektkörnyezetben dolgozzon.

PMP® vizsga 

Akkreditáló intézmény

Project Management Institute - PMI

Szükséges végzettség

felsőfokú végzettség

Projektvezetési gyakorlat

minimum 3 éves, illetve a vizsgát megelőző 8 évben legalább 4500 órányi

Képzési óraszám

legalább 35 óra (PMP vizsgafelkészítő tréningünk ezt a feltételt biztosítja)

PMP vizsga ára

$ 555 (PMI felé fizetendő a sikeres vizsga jelentkezést követően)

PMP vizsga ára PMI tagok számára

A vizsga jellege

angol nyelvű, feleletválasztós tesztsor (200 kérdés 4 óra alatt) a kijelölt vizsgahelyeken vagy online

Mennyi ideig tart a PMP® képzés?

A tréning időtartama összesen 35 óra: 4 teljes nap oktatási blokk ill. korlátlan számú egyéni konzultációból áll.

Kihelyezett céges képzési forma esetén a program alkalmai előzetes egyeztetés alapján kerülnek meghatározásra.

PMP® képzés időpontja

A képzések időpontját hónapokkal előre közzétesszük honlapunkon, hogy mindenki számára tervezhető legyen. Amennyiben igény mutatkozik rá, PMP® képzéseink számát bővítjük. Cégek számára külön, előre leegyeztetett időpontban és feltételekkel is biztosítani tudjuk PMP® képzéseinket.

A képzés díja tartalmazza

A feltüntetett díj tartalmazza a képzésen való részvételt, hozzáférést a PMI hivatalos e-learning anyagához, illetve a képzési anyagokat digitális formátumban. A résztvevők egyéni, személyreszabott díjmentes coaching alkalmon vehetnek részt a tréner vezetésével, ahol a résztvevő által választott témák mélyebb áttekintése és alkalmazhatóságának értékelése történhet meg. 

Mi segít legjobban a PMP® vizsgára való felkészülésben?


KÉPZÉS RÉSZLETEI

A képzés időpontjai: 
2022. június 16,17,20,21.
2022. július 21,22,25,26.
2022. szeptember 8,9,12,13.
2022. október 13,14,17,18.
2022. november 10,11,14,15.
2022. december 5,6,7,8.

Részvételi díj:
218.000 Ft + ÁFA + 100 USD
Kedvezményes díj:
196.200 Ft + ÁFA + 100 USD
A képzés díja a tréninget követően kerül kiszámlázásra, előre fizetés nem szükséges.

Képzés formája:
Képzéseink jelenleg online és jelenléti formában érhetőek el. A képzésre történő jelentkezés után küldjük el az ezzel kapcsolatos részleteket.

KEDVEZMÉNYES ÁR

10% kedvezmény biztosítunk az alábbi esetekben:
  • 2 hónappal a képzés kezdete előtti jelentkezés
  • Egy éven belül 4 képzésen vesz részt
  • PMI Budapest Magyar Tagozat Tagság
  • Egy cégtől minimum 3 fő jelentkezik a képzésre

PMP® képzés fő témakörei

A program előtt e-learning rendszerünk, vagy egyéni interjú segítségével felmérjük a jelentkezők szakmai tapasztalatát, tudásszintjét, a képzési program fókuszainak meghatározása érdekében. 
Az utolsó alkalmat követően e-learning rendszerünk segítségével további tesztkérdésekkel, tanulást segítő anyagokkal és igény esetén egyéni konzultációval támogatjuk a sikeres felkészülést a vizsgára.

Module 1 - Creating A High Performing Team

Module 2 - Keeping Your Team on Track

Module 3 - Getting Started With Your Project

Module 4 - Doing the Work

Module 5 - Keeping the Business in Mind

A képzés trénerei:

Kiss Norbert
  ügyvezető, partner, PMP, PMI-ACP
kiss.norbert@szinergia.hu
Bakos Sándor
Bakos Sándor
partner, PMP
bakos.sandor@szinergia.hu

Referenciák

Céges képzési forma

Céges képzéseinket akkor ajánljuk, ha fontos szempont, hogy a cégből érkező csoportok egységes tudást szerezzenek. Ezt a képzési formát cégenként minimum 6 jelentkező esetén ajánljuk. Ebben az esetben a céges képzés időpontja és a végleges ár közös megegyezés alapján alakul majd ki.

Amennyiben a céges képzési formát választja, úgy a csapattagok riportjai alapján csoporttérkép is készül, amely feltárja, mely viselkedési stílusok jellemzőek a csapaton belül, melyik kolléga milyen pozícióban tud a leghatékonyabban működni, és egy esetleges bővülés kapcsán milyen viselkedési stílusú kollégát érdemes választani a csapatba.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg az elérhetőségét és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy jelentkezzen még ma!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: