MUNKATÁRSAINK

Havrancsik István

Havrancsik István

ügyvezető, partner


A Szinergia alapítójaként és vezetőjeként hiszek abban, hogy minden együttműködéshez kell egy közösen kialakított kotta, egy karmester és a zenészek ezt a karmestert követve tudnak sikeres koncertet adni. Ha a karmester azt hiszi, hogy ő a legjobb zenész, akkor nem tudja, hogy mi a dolga.


Mérnökként tudom, hogy 1+1 =2, de az emberek közti együttműködésben az 1+1 lehet nagyobb, mint 2. Ilyen egy jó barátság, ilyen egy jó család, ilyen egy sikeres és együttműködő projektcsapat.


Tanácsadóként meggyőződésem, hogy egy sikeres cégben egyensúlyban kell tartani az üzleti, a szakmai és az emberi kérdéseket. Ha bármelyik kilóg, a szervezet felborul.

Kiss Norbert

ügyvezető, partner, PMP, PMI-ACP


A Szinergia partnereként, vezetőjeként segítek a szervezetek hatékonyabb működésének létrehozásában. Hiszek az élhető munkahelyek kialakításában, az ehhez segítő komplex projektek vezetésében. 

A Projekt Management Institute (PMI) Hungarian Chapter alelnökeként azért dolgozom, hogy hatékonyabbá váljon a komplex feladatok megoldása.  PMI Authorized Training Partner Instructoraként PMI PMP és ACP vizsgafelkészítő tréningekkel támogatom a nemzetközi minősítés megszerzésében az érdeklődőket.

Bakos Sándor

partner, PMP


A Szinergia partnereként, vezetőjeként elsősorban a projektmenedzsment területtel foglalkozom. Trénerként az utóbbi 10 évben ezen a területen több mint 1000 főt képeztem, PMI Authorized Training Partner Instructorként PMP és CAPM vizsgafelkészítő képzésekkel támogatom a minősítést megszerezni kívánókat. Tanácsadóként az ügyfeleket "on the job" is támogatom, konkrét projekteken keresztül.

Eperjesi Tibor

partner


A Szinergia partnereként, vezető tanácsadójaként segítem vállalatok, szervezetek hatékonyabb működését, elsősorban a projekt, program és portfólió menedzsment fejlesztések támogatásával.

Trénerként az elmúlt 26 év során számos projektmenedzsment módszertani és készségfejlesztő tréninget vezettem, a képzések mellett éles projektek coacholását is szívesen vállalom.

Császár Helga

Császár Helga

partner


A Szinergia partnereként és vezető tanácsadójaként szervezetfejlesztési projekteket menedzselek, valamint vezetőfejlesztési tréningeket valósítok meg. Hiszek abban, hogy a munkahelyi közösség és környezet lehet annyira motiváló, hogy a munkatársak örömüket leljék benne, és képesek legyenek még a nagyobb akadályokat is könnyen megugrani.

Havrancsik Dóra


Góbi-Havrancsik Dóra

vezető tanácsadó, tréner


Munkám során a projektek kreatív megoldásait, és az együttműködésben rejlő értékek felszínre hozatalát tekintem fő feladatomnak. Trénerként projektmenedzsment módszertani és készségfejlesztő képzéseket tartok.

Tanácsadóként az együttműködésben és a szervezeti kultúra fejlesztésében támogatom ügyfeleimet. Családi vállalati tanácsadó munkám során a generációváltásban érintett idősebb, tulajdont átadó és fiatal, tulajdonosként előlépő generációt segítem az átadás folyamatának gördülékennyé tételében, üzleti és emberi oldalról egyaránt. Hiszem, hogy a generációkon átívelően családi vállalatok sikerének kulcsa a harmonikusan működő családi viszonyban és a proaktív kockázatkezelésben rejlik.

 

Kiss Fruzsina

vezető tanácsadó, tréner, CAPM


Trénerként, tanácsadóként elsősorban projektmenedzsment módszertani és projektvezetői kompetenciafejlesztő képzéseket tartok, valamint (projekt)csapatok együttműködésének fejlődését támogatom. Nemzetközi projektmenedzsment minősítés megszerzésében segítek kezdő projektvezetőket, a CAPM vizsgára való felkészülésükben. A Szinergiás csapaton belül saját szervezeti működésünk fejlesztése és "jóllétünk" érdekében csapatösszetartó, kultúraerősítő akciókat támogatok.

Somogyi Balázs

vezető tanácsadó, tréner


Vállalatokat és egyéneket segítek, hogy elérjék céljaikat. A projekt menedzsment a nagyszerű ötletek megvalósításának tudománya. 20 éves vezetői, projekt vezetői, lean six sigma és folyamatfejlesztési tapasztalattal olyan, a gyakorlatba azonnal átültethető módszereket és ismereteket kívánok átadni, amik hozzájárulnak mind a szervezet sikeréhez és az egyének fejlődéséhez.

Dr. Somogyi Rita

vezető tanácsadó, tréner


A komplex technológiai projektek, a légiközlekedés irányából érkeztem a Szinergia csapatába, ahol mérnöki hátteremmel és nagyvállalati középvezetésben szerzett tapasztalatommal vezető tanácsadóként kísérem a szervezeteket abban, hogy virtuózan a vitorlájukba foghassák az egyre jobb működésmódok és módszertanok alkalmazásában rejlő erőt.

Mentálhigiénés szakemberként hiszem –  és a gyakorlatban is tapasztalom – , hogy számos problémára kreatív megoldást találhatunk, ha az üzleti, a szakmai és az emberi tényezőket együttesen mérlegeljük és gondozzuk.

Váczi András

vezető tanácsadó, tréner


A Szinergia projektmenedzsere, egyben gazdasági és kommunikációs szakember vagyok, nemcsak a végzettségemet, de a 20 éves szakmai gyakorlatomat illetően is. Alkotónak tartom magam, kifejezetten keresem az új kihívásokat, a változási, változtatási lehetőségeket. Szeretek csapatban dolgozni, számomra mindig a közös cél a legfontosabb. Az oda vezető úton kell helytállni, a csapatot motiválni és az eredményes úton tartani.

Almássy Csongor 

tanácsadó, tréner


IT projektmenedzsment tanácsadóként a Szinergia Digitális megoldások területét erősítem. Az informatika ma már egy adottság, folyamatosan körülvesz minket. Minden vállalatnak megvan a lehetősége, hogy ezt az adottságot az előnyére fordítsa, ebben segítem ügyfeleinket. Informatikai helyzetértékeléssel, IT stratégia alkotással, üzleti igények elemzésével nyújtok segítséget a legjobb megoldás megtalálásában és bevezetésében.

Baranyai Melinda

tanácsadó, tréner


Munkám során egyének és szervezetek fejlődését támogatom, mind módszertani, mind emberi oldalról. Trénerként hagyományos és agilis projektmenedzsment szemléletformáló képzéseket tartok. Pszichológusként hiszem, hogy mindezek mellett elengedhetetlen a vezetői készségfejlesztés is. A cégen belül segítem csapatunk együttműködését és fejlődését, különböző csapatépítő és kultúrafejlesztő programokkal.

Bakos Gergely

vezető tanácsadó, tréner


Minden szervezetben a folyamatok határozzák meg, milyen teljesítményre képes az adott csapat működés közben. A folyamatok szakértőjeként támogatom partnereinket a hozzáadott érték növelésében és a Lean alapelveknek megfelelő struktúra kialakításában. Trénerként és tanácsadóként partnereink céljainak megvalósításában nyújtok támogatást és szakmai segítséget.

Bognár Péter

vezető tanácsadó, tréner


Több mint tizenötéves üzleti tanácsadói és projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezem. 

Hitvallásom szerint a gyakorlat embere vagyok, így az én világom az a projekt, ahol jól meghatározott célok mentén, tervszerűen végzett feladatokkal tudjuk az ügyfeleket támogatni. Személyes törekvésem az, hogy minden helyzetben cél- és feladatorientált együttműködés alakuljon ki, építve a szakmai tapasztokra és a személyes erősségekre.

Gajer Péter

vezető tanácsadó, tréner, CSM, C-LESS-P


Meggyőződésem, hogy a projektek és a termékfejlesztés legfegyelmezettebb, leginkább tervezhető módja az agilis megközelítés. A Szinergiánál is ezt a szellemiséget oktatom tréningeken hallgatóimnak. Különösen izgalmasnak találom, hogy hogyan lehet az agilis módszereket a nagyméretű, illetve a biztonságkritikus fejlesztések esetében alkalmazni.

Vikár Tamás

vezető tanácsadó, tréner


20 – 20 év munkahelyi és tréneri tapasztalattal, hiszek benne, hogy minden helyzet új lehetőség az ösztönző előre lépésre. Főként projektmenedzsment és készségfejlesztő képzéseken találkozhatnak velem a résztvevők. A lelkiismeretes tréneri felkészülés jó alapot adhat arra, hogy a csoport elvárásainak figyelembe vételével lehessen az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Hívok mindenkit, hogy – akár angolul is - fedezzük fel és fordítsuk át a képzés üzeneteit és tanulságait a mindennapokba! Érdemi időtöltést ajánlok, ahol a résztvevő a főszereplő!

Vizsy András

vezető tanácsadó, tréner


A Szinergia vezető tanácsadójaként a Digitális Megoldásokért vagyok felelős - ide értve minden olyan működés fejlesztési feladatot, aminek eredményeként nem csak szervezeti kultúrát vagy a folyamat-terveket érintő változásokra kerül sor, hanem új szoftver kerül bevezetésre és-vagy használatra.

Legyen szó papír alapú működésről való átállásról ("elektronizáció") vagy a meglévő széttagolt, bár már elekronizált működésből a következő szintre lépésről ("digitalizáció"),  a koncepció alkotásától a működő megoldás átadásáig és az azt követő változásmenedzsment során is segítem ügyfeleimet.

Waltnerné Paszternák Cintia

képzésszervező


Képzésszervező és titkársági asszisztens pozícióban dolgozom a Szinergiánál, így hozzám tartozik minden képzéssel kapcsolatos adminisztráció valamint előkészítési feladat, emellett egyéb back office feladatok ellátásában tevékenykedem.

A jelentkezők velem kommunikálnak folyamatosan a képzés napjáig és a tréningre megérkezve is velem találkoznak először.

Bucsek Bernadett

gazdasági munkatárs


Gazdasági munkatársként a feladataim közé tartozik a Szinergia Kft. pénzügyi és egyéb gazdasági tevékenységének ellátása, ideértve a vevő számlák kiállítása, a bejövő szállító számlák kezelése, pénzügyi rendezése, valamint az ehhez kapcsolódó belső pénzügyi adminisztrációja. Ezen túlmenően hozzám tartozik a vezetést támogató kontrolling jelentések, riportok készítése.

Bokor-Hajdú Anett

marketing asszisztens


Marketing asszisztensként az én feladatom koordinálni a social media felületeinken megjelenő tartalmakat, új megjelenési lehetőségeket keresni, és kézben tartani a cég egységes arculatát.
A Szinergiában fantasztikus kvalitású munkatársak igazán minőségi munkát végeznek minden nap. Örülök, ha segíthetek abban, hogy ezt minél szélesebb körnek megmutassuk.