MUNKATÁRSAINK

Havrancsik István

Havrancsik István

ügyvezető, vezető tanácsadó, partner


A Szinergia alapítójaként és vezetőjeként hiszek abban, hogy minden együttműködéshez kell egy közösen kialakított kotta, egy karmester és a zenészeknek ezt a karmestert követve lehet egy sikeres koncertet adni. Ha a karmester azt hiszi, hogy ő a legjobb zenész, akkor nem tudja, hogy mi a dolga.


Mérnökként tudom, hogy 1+1 =2, de az emberek közti együttműködésben az 1+1 lehet nagyobb, mint 2. Ilyen egy jó barátság, ilyen egy jó család, ilyen egy sikeres és együttműködő projektcsapat.


Tanácsadóként meggyőződésem, hogy egy sikeres cégben egyensúlyban kell tartani az üzleti, a szakmai és az emberi kérdéseket. Ha bármelyik kilóg, a szervezet felborul.

Kiss Norbert

vezető tanácsadó, partner, PMP, PMI-ACP


A Szinergia partnereként, vezetőjeként segítek a szervezetek hatékonyabb működésének létrehozásában. Hiszek az élhető munkahelyek kialakításában, az ehhez segítő komplex projektek vezetésében. Ezen kívül PMI PMP és ACP vizsgafelkészítő tréningeket tartok. A PMI Hungarian Chapter egyik alelnökeként azért dolgozom, hogy hatékonyabbá váljon a komplex feladatok megoldása.

Bakos Sándor

Vezető tanácsadó, partner, PMP


A Szinergia partnereként, vezető tanácsadójaként elsősorban a projektmenedzsment területtel foglalkozom. Trénerként az utóbbi 10 évben ezen a területen több mint 1000 főt képeztem. Tanácsadóként az ügyfeleket "on the job" is támogatom, konkrét projekteken keresztül.

Császár Helga

Császár Helga

vezető tanácsadó, partner


A Szinergia partnereként és vezető tanácsadójaként szervezetfejlesztési projekteket menedzselek, valamint vezetőfejlesztési tréningeket valósítok meg. Hiszek abban, hogy a munkahelyi közösség és környezet lehet annyira motiváló, hogy a munkatársak örömüket leljék benne és képesek legyenek még a nagyobb akadályokat is könnyen megugrani.

Eperjesi Tibor

vezető tanácsadó, partner


A Szinergia partnereként, vezető tanácsadójaként segítem vállalatok, szervezetek hatékonyabb működését, elsősorban a projekt, program és portfólió menedzsment fejlesztések támogatásával. Ezen kívül sokfajta projektmenedzsment tréningeket tartok, valamint projektek coacholását is szívesen vállalom.

Szlezák Péter

vezető tanácsadó, tréner, PMP, PMI-PBA


Az innovatív ötletek kitalálása és megvalósítása az egyik erősségem. Tudásomat hasznosítva arra törekszem, hogy a munkám nyomán az üzleti lehetőségek működő megoldássá fejlődjenek és a szervezetek eredményesebbé váljanak, egy jól sikerült digitális megoldásnak köszönhetően.

Kiss Fruzsina

tréner, tanácsadó, CAPM


Trénerként, tanácsadóként elsősorban projektmenedzsment módszertani és projektvezetői kompetenciafejlesztő képzéseket tartok, valamint (projekt)csapatok együttműködésének fejlődését támogatom. Nemzetközi projektmenedzsment minősítés megszerzésében segítek kezdő projektvezetőket, a CAPM vizsgára való felkészülésükben. A Szinergiás csapaton belül saját szervezeti működésünk fejlesztése és "jóllétünk" érdekében csapatösszetartó, kultúra erősítő akciókat támogatok.

Baranyai Melinda

tréner, tanácsadó


Munkám során egyének és szervezetek fejlődését támogatom, mind módszertani, mind emberi oldalról. Trénerként hagyományos és agilis projektmenedzsment szemléletformáló képzéseket tartok. Pszichológusként hiszem, hogy mindezek mellett elengedhetetlen a vezetői készségfejlesztés is. A cégen belül segítem csapatunk együttműködését és fejlődését, különböző csapatépítő és kultúrafejlesztő programokkal.

Havrancsik Dóra

Havrancsik Dóra

Havrancsik Dóra

tréner, tanácsadó


Munkám során a projektek kreatív megoldásait, és az együttműködésben rejlő értékek felszínre hozását tekintem fő feladatomnak. Trénerként projektmenedzsment módszertani és készségfejlesztő képzések tartásában, tanácsadóként együttműködés és szervezeti kultúrafejlesztésben töltök be támogató szerepet. A Szinergia belső fejlesztéseiben a marketing csapatot erősítem.

Podobni István

tréner, tanácsadó


Hiszek az emberekben és az általuk alkotott szervezetekben: munkám során minden energiámat, tapasztalatomat és kreativitásomat annak szentelem, hogy őket fejlődésre inspiráljam. A Szinergia Kft. trénereként és tanácsadójaként a projektmenedzsment, a szervezetfejlesztés, a változásmenedzsment és a működésfejlesztés széleskörű eszköztárával támogatom a hagyományos és agilis fejlődést.

Francia Noémi

irodavezető


A Szinergia irodavezetőjeként széles körben támogatom a szervezet gördülékeny működését és a napi munkafolyamatokat. Elsősorban gazdasági ügyeket érintő feladatokkal és képzésszervezéssel foglalkozom, de munkám az ügyfélkezelésre és az adminisztrációs folyamatok ellenőrzésére is kiterjed. Emellett szívesen veszek részt a projektmenedzsment témáit érintő közösségi események, valamint csapatépítő programjaink szervezésében.

Birtók Orsolya

Birtók Orsolya

tanácsadó, tréner


Az emberek alkotta szervezetekben a szakmai hozzáértés és az emberi odafordulás, attitűd kölcsönhatásaként teremtünk üzleti értéket, teljesedünk ki egyénként is. Trénerként és tanácsadóként törekszem a szakmai és egyéni fejlődés kölcsönös támogatására.  Pszichológusként figyelmet fordítok az érintettek tapasztalataira és az ezekből fakadó igényekre, valamint nagy híve vagyok az organikus fejlesztéseknek. Az értékteremtés és a folytonos fejlődés az, amire az élet minden területén törekszem.