Munkatársaink

Havrancsik István
Havrancsik István
Kiss Norbert
Kiss Norbert
Bakos Sándor
Bakos Sándor
Császár Helga
Császár Helga
Eperjesi Tibor
Eperjesi Tibor
Góbi-Havrancsik Dóra
Góbi-Havrancsik Dóra
Kiss Fruzsina
Kiss Fruzsina
Somogyi Balázs
Somogyi Balázs
Váczi András
Váczi András
Almássy Csongor
Almássy Csongor
Baranyai Melinda
Baranyai Melinda
Biró Oszkár
Biró Oszkár
Bakos Gergely
Bakos Gergely
Bognár Péter
Bognár Péter
Gajer Péter
Gajer Péter
Vikár Tamás
Vikár Tamás
Vizsy András
Vizsy András
Waltnerné Paszternák Cintia
Waltnerné Paszternák Cintia
Bucsek Bernadett
Bucsek Bernadett
Bokor-Hajdú Anett
Bokor-Hajdú Anett
previous arrow
next arrow
Havrancsik István

Havrancsik István

ügyvezető, partner

A Szinergia alapítójaként és vezetőjeként hiszek abban, hogy minden együttműködéshez kell egy közösen kialakított kotta, egy karmester és a zenészek ezt a karmestert követve tudnak sikeres koncertet adni. Ha a karmester azt hiszi, hogy ő a legjobb zenész, akkor nem tudja, hogy mi a dolga.

Mérnökként tudom, hogy 1+1 =2, de az emberek közti együttműködésben az 1+1 lehet nagyobb, mint 2. Ilyen egy jó barátság, ilyen egy jó család, ilyen egy sikeres és együttműködő projektcsapat.

Tanácsadóként meggyőződésem, hogy egy sikeres cégben egyensúlyban kell tartani az üzleti, a szakmai és az emberi kérdéseket. Ha bármelyik kilóg, a szervezet felborul.

Kiss Norbert

Kiss Norbert

ügyvezető, partner, PMP, PMI-ACP

A Szinergia partnereként, vezetőjeként segítek a szervezetek hatékonyabb működésének létrehozásában. Hiszek az élhető munkahelyek kialakításában, az ehhez segítő komplex projektek vezetésében.

A Projekt Management Institute (PMI) Hungarian Chapter alelnökeként azért dolgozom, hogy hatékonyabbá váljon a komplex feladatok megoldása. PMI Authorized Training Partner Instructoraként PMI PMP és ACP vizsgafelkészítő tréningekkel támogatom a nemzetközi minősítés megszerzésében az érdeklődőket.

Bakos Sándor

Bakos Sándor

ügyvezető, partner, PMP

A Szinergia partnereként, vezetőjeként elsősorban a projektmenedzsment területtel foglalkozom. Trénerként az utóbbi 10 évben ezen a területen több mint 1000 főt képeztem, PMI Authorized Training Partner Instructorként PMP és CAPM vizsgafelkészítő képzésekkel támogatom a minősítést megszerezni kívánókat. Tanácsadóként az ügyfeleket "on the job" is támogatom, konkrét projekteken keresztül

Császár Helga

Császár Helga

ügyvezető, partner

A Szinergia partnereként és vezető tanácsadójaként szervezetfejlesztési projekteket menedzselek, valamint vezetőfejlesztési tréningeket valósítok meg. Hiszek abban, hogy a munkahelyi közösség és környezet lehet annyira motiváló, hogy a munkatársak örömüket leljék benne, és képesek legyenek még a nagyobb akadályokat is könnyen megugrani.

Eperjesi Tibor

Eperjesi Tibor

partner

A Szinergia partnereként, vezető tanácsadójaként segítem vállalatok, szervezetek hatékonyabb működését, elsősorban a projekt, program és portfólió menedzsment fejlesztések támogatásával.

Trénerként az elmúlt 26 év során számos projektmenedzsment módszertani és készségfejlesztő tréninget vezettem, a képzések mellett éles projektek coacholását is szívesen vállalom

Góbi-Havrancsik Dóra

Góbi-Havrancsik Dóra

vezető tanácsadó, tréner

Munkám során a projektek kreatív megoldásait, és az együttműködésben rejlő értékek felszínre hozatalát tekintem fő feladatomnak. Trénerként projektmenedzsment módszertani és készségfejlesztő képzéseket tartok.

Tanácsadóként az együttműködésben és a szervezeti kultúra fejlesztésében támogatom ügyfeleimet. Családi vállalati tanácsadó munkám során a generációváltásban érintett idősebb, tulajdont átadó és fiatal, tulajdonosként előlépő generációt segítem az átadás folyamatának gördülékennyé tételében, üzleti és emberi oldalról egyaránt. Hiszem, hogy a generációkon átívelően családi vállalatok sikerének kulcsa a harmonikusan működő családi viszonyban és a proaktív kockázatkezelésben rejlik.

Kiss Fruzsina

Kiss Fruzsina

vezető tanácsadó, tréner, CAPM

Trénerként, tanácsadóként elsősorban projektmenedzsment módszertani és projektvezetői kompetenciafejlesztő képzéseket tartok, valamint (projekt)csapatok együttműködésének fejlődését támogatom. Nemzetközi projektmenedzsment minősítés megszerzésében segítek kezdő projektvezetőket, a CAPM vizsgára való felkészülésükben. A Szinergiás csapaton belül saját szervezeti működésünk fejlesztése és "jóllétünk" érdekében csapatösszetartó, kultúraerősítő akciókat támogatok.

Somogyi Balázs

Somogyi Balázs

vezető tanácsadó, tréner, PMP

Vállalatokat és egyéneket segítek, hogy elérjék céljaikat. A projekt menedzsment a nagyszerű ötletek megvalósításának tudománya. 20 éves vezetői, projekt vezetői, lean six sigma és folyamatfejlesztési tapasztalattal olyan, a gyakorlatba azonnal átültethető módszereket és ismereteket kívánok átadni, amik hozzájárulnak mind a szervezet sikeréhez és az egyének fejlődéséhez.

Váczi András

Váczi András

vezető tanácsadó, tréner

A Szinergia projektmenedzsere, egyben gazdasági és kommunikációs szakember vagyok, nemcsak a végzettségemet, de a 20 éves szakmai gyakorlatomat illetően is. Alkotónak tartom magam, kifejezetten keresem az új kihívásokat, a változási, változtatási lehetőségeket. Szeretek csapatban dolgozni, számomra mindig a közös cél a legfontosabb. Az oda vezető úton kell helytállni, a csapatot motiválni és az eredményes úton tartani.

Almássy Csongor

Almássy Csongor

vezető tanácsadó, tréner, PMI-PBA

IT projektmenedzsment tanácsadóként a Szinergia Digitális megoldások területét erősítem. Az informatika ma már egy adottság, folyamatosan körülvesz minket. Minden vállalatnak megvan a lehetősége, hogy ezt az adottságot az előnyére fordítsa, ebben segítem ügyfeleinket. Informatikai helyzetértékeléssel, IT stratégia alkotással, üzleti igények elemzésével nyújtok segítséget a legjobb megoldás megtalálásában és bevezetésében.

Baranyai Melinda

Baranyai Melinda

vezető tanácsadó, tréner

Munkám során egyének és szervezetek fejlődését támogatom, mind módszertani, mind emberi oldalról. Trénerként hagyományos és agilis projektmenedzsment szemléletformáló képzéseket tartok. Pszichológusként hiszem, hogy mindezek mellett elengedhetetlen a vezetői készségfejlesztés is. A cégen belül segítem csapatunk együttműködését és fejlődését, különböző csapatépítő és kultúrafejlesztő programokkal.

Biró Oszkár

Biró Oszkár

vezető tanácsadó, PMP

A Szinergiában munkáim során elsősorban projekt vezetéssel kapcsolatos tanácsadással segítek a szervezeteknek, egyéneknek elérni a céljaikat.
Mérnökként hiszem, hogy ha elsőként választ tudunk adni a miért kérdésre, akkor utána a „hogyan” és a „mit”  kialakítása gördülékenyebben halad.
Úgy gondolom, egy projekt sikerességét nagyban befolyásolja az emberi faktor, így foglalkoztat a pszichológia és a szociológia is.

Biró Oszkár vezető tanácsadó, PMP
Bakos Gergely

Bakos Gergely

vezető tanácsadó, tréner

Minden szervezetben a folyamatok határozzák meg, milyen teljesítményre képes az adott csapat működés közben. A folyamatok szakértőjeként támogatom partnereinket a hozzáadott érték növelésében és a Lean alapelveknek megfelelő struktúra kialakításában. Trénerként és tanácsadóként partnereink céljainak megvalósításában nyújtok támogatást és szakmai segítséget.

Bognár Péter

Bognár Péter

vezető tanácsadó, tréner

Több mint tizenötéves üzleti tanácsadói és projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezem.

Hitvallásom szerint a gyakorlat embere vagyok, így az én világom az a projekt, ahol jól meghatározott célok mentén, tervszerűen végzett feladatokkal tudjuk az ügyfeleket támogatni. Személyes törekvésem az, hogy minden helyzetben cél- és feladatorientált együttműködés alakuljon ki, építve a szakmai tapasztokra és a személyes erősségekre.

Gajer Péter

Gajer Péter

vezető tanácsadó, tréner, CSM, C-LESS-P

Meggyőződésem, hogy a projektek és a termékfejlesztés legfegyelmezettebb, leginkább tervezhető módja az agilis megközelítés. A Szinergiánál is ezt a szellemiséget oktatom tréningeken hallgatóimnak. Különösen izgalmasnak találom, hogy hogyan lehet az agilis módszereket a nagyméretű, illetve a biztonságkritikus fejlesztések esetében alkalmazni.

Vikár Tamás

Vikár Tamás

vezető tanácsadó, tréner

20 – 20 év munkahelyi és tréneri tapasztalattal, hiszek benne, hogy minden helyzet új lehetőség az ösztönző előre lépésre. Főként projektmenedzsment és készségfejlesztő képzéseken találkozhatnak velem a résztvevők. A lelkiismeretes tréneri felkészülés jó alapot adhat arra, hogy a csoport elvárásainak figyelembe vételével lehessen az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Hívok mindenkit, hogy – akár angolul is - fedezzük fel és fordítsuk át a képzés üzeneteit és tanulságait a mindennapokba! Érdemi időtöltést ajánlok, ahol a résztvevő a főszereplő!

Vizsy András

Vizsy András

vezető tanácsadó, tréner

A Szinergia vezető tanácsadójaként a Digitális Megoldásokért vagyok felelős - ide értve minden olyan működés fejlesztési feladatot, aminek eredményeként nem csak szervezeti kultúrát vagy a folyamat-terveket érintő változásokra kerül sor, hanem új szoftver kerül bevezetésre és-vagy használatra.

Legyen szó papír alapú működésről való átállásról ("elektronizáció") vagy a meglévő széttagolt, bár már elekronizált működésből a következő szintre lépésről ("digitalizáció"), a koncepció alkotásától a működő megoldás átadásáig és az azt követő változásmenedzsment során is segítem ügyfeleimet.

Waltnerné Paszternák Cintia

Waltnerné Paszternák Cintia

képzésszervező

Képzésszervező és titkársági asszisztens pozícióban dolgozom a Szinergiánál, így hozzám tartozik minden képzéssel kapcsolatos adminisztráció valamint előkészítési feladat, emellett egyéb back office feladatok ellátásában tevékenykedem.

A jelentkezők velem kommunikálnak folyamatosan a képzés napjáig és a tréningre megérkezve is velem találkoznak először.

Bucsek Bernadett

Bucsek Bernadett

gazdasági munkatárs

Gazdasági munkatársként a feladataim közé tartozik a Szinergia Kft. pénzügyi és egyéb gazdasági tevékenységének ellátása, ideértve a vevő számlák kiállítása, a bejövő szállító számlák kezelése, pénzügyi rendezése, valamint az ehhez kapcsolódó belső pénzügyi adminisztrációja. Ezen túlmenően hozzám tartozik a vezetést támogató kontrolling jelentések, riportok készítése.

Bokor-Hajdú Anett

Bokor-Hajdú Anett

marketing koordinátor

Marketingesként az én feladatom koordinálni a social media felületeinken megjelenő tartalmakat, új megjelenési lehetőségeket keresni, és kézben tartani a cég egységes arculatát.
A Szinergiában fantasztikus kvalitású munkatársak igazán minőségi munkát végeznek minden nap. Örülök, ha segíthetek abban, hogy ezt minél szélesebb körnek megmutassuk.

previous arrow
next arrow