Certified Associate in Project Management (CAPM)® Nemzetközi minősítés – vizsgafelkészítő program

A CAPM® képzés célja

A program komplex felkészülést nyújt a Project Management Institute (PMI)® CAPM® vizsgára. A minősítés megszerzése pályakezdő, vagy kevés tapasztalattal rendelkező projektmenedzserek, tapasztalt projekttagok számára nyújt lehetőséget, hogy bizonyítsák, önállóan is képesek projektvezetői szerepkör betöltésére. A minősítés megszerzésével egy nemzetközileg elismert bizonyítvány szerezhető, mely a komplexebb projektek vezetésének, valamint a PMP minősítés megszerzésének előkapuja is lehet.

A képzést követően a résztvevők egyéni konzultációkon keresztül támogatást kapnak egészen a sikeres vizsgáig. A program részeként személyre szabottan tanulási anyagokat, felkészülési stratégiát dolgozunk ki minden egyes résztvevővel. A vizsgafelkészülés során cél, hogy a tréningen résztvevők ne csak átmenjenek a vizsgán, hanem a teljes mértékben elsajátított anyagot a gyakorlatban is képesek legyenek használni.

Itt a helye a tréningünkön, 
  • ha szeretne minél gyorsabban fejlődni projektvezetői karrierje során 
  • ha nem csak egy vizsgafelkészítőt keres, hanem egy komplex programot, ami a vizsgáig és azt követően is, hosszútávon segítségére lesz.
  • ha szeretne a PMI hivatalos felkészítőjén részt venni, hivatalosan kiadott mintavizsga sorokat megoldani és a PMI e-learning anyagához hozzáférni 
  • ha szeretné meglévő projektmenedzsment tudását rendszerbe foglalni és hatékonyabban alkalmazni a mindennapok során 

Kiknek ajánljuk?

Kezdő projektmenedzsereknek, projektekben rendszeresen résztvevő projekttagoknak ajánljuk elsődlegesen ezt a minősítést.

CAPM® képzés és vizsga előfeltételei

A PMI által fejlesztett és folyamatosan bővülő, fejlődő módszertant a világ minden táján ismerik és alkalmazzák. A módszertan összefoglaló műve a Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide). A CAPM minősítés központi eleme a CAPM® vizsga. Vizsgára az mehet, aki az előírásoknak megfelelő végzettséggel, és projektmenedzsment irányú elméleti felkészültséggel rendelkezik. A CAPM címet a sikeres vizsga által 3 naptári évre lehet megszerezni, amely a meghosszabbítható, megfelelő mennyiségű, úgynevezett PDU pontok gyűjtésével ebben az időszakban. 

CAPM® vizsga 

Akkreditáló intézmény

Project Management Institute - PMI

Szükséges végzettség

középfokú végzettség

Képzési óraszám

legalább 23 óra (CAPM vizsgafelkészítő tréningünk ezt a feltételt biztosítja)

CAPM vizsga ára

$ 300 (PMI felé fizetendő a sikeres vizsga jelentkezést követően)

CAPM vizsga ára PMI tagok számára

A vizsga jellege

angol nyelvű, feleletválasztós tesztsor (150 kérdés 3 óra alatt) a kijelölt vizsgahelyeken vagy online

Mennyi ideig tart a CAPM® képzés?

A tréning időtartama összesen 23 óra: 3 teljes nap oktatási blokk ill. korlátlan számú egyéni konzultációból áll, valamint tartalmazza e-learning rendszerünk anyagaihoz való hozzáférést. 
 

CAPM® képzés időpontja

A képzések időpontját hónapokkal előre közzétesszük honlapunkon, hogy mindenki számára tervezhető legyen. Amennyiben igény mutatkozik rá, CAPM® képzéseink számát bővítjük. Cégek számára külön, előre leegyeztetett időpontban és feltételekkel is biztosítani tudjuk CAPM® képzéseinket. Kihelyezett céges képzési forma esetén a program alkalmai előzetes egyeztetés alapján kerülnek meghatározásra. 

A képzés díja tartalmazza

A feltüntetett díj tartalmazza a képzésen való részvételt, a képzési anyagokat digitális formátumban. A résztvevők egyéni, személyre szabott díjmentes coaching alkalmon vehetnek részt a tréner vezetésével, ahol a résztvevő által választott témák mélyebb áttekintése és alkalmazhatóságának értékelése történhet meg.  


KÉPZÉS RÉSZLETEI

A képzés időpontjai: 
2022. július 5-7.
2022. szeptember 28-30.
2022. október 19-21.
2022. november 28-30.


Részvételi díj:
160.000 Ft + ÁFA 
Kedvezményes díj:
144.000 Ft + ÁFA 
A képzés díja a tréninget követően kerül kiszámlázásra, előre fizetés nem szükséges.

Képzés formája:
Képzéseink jelenleg online és jelenléti formában érhetőek el. A képzésre történő jelentkezés után küldjük el az ezzel kapcsolatos részleteket.

KEDVEZMÉNYES ÁR

10% kedvezmény biztosítunk az alábbi esetekben:
  • 2 hónappal a képzés kezdete előtti jelentkezés
  • Egy éven belül 4 képzésen vesz részt
  • PMI Budapest Magyar Tagozat Tagság
  • Egy cégtől minimum 3 fő jelentkezik a képzésre

CAPM® képzés fő témakörei

A jelen képzés alapját a Project Management Body of Knowledge (PMBoK) tartalmazza, melynek lexikális tudásanyagát hivatottak trénereink a logikai és alapmegközelítések átadásával könnyebben elsajátíthatóvá tenni és ezzel segíteni a sikeres vizsgafelkészülést.
A CAPM® vizsgához kapcsolódó tudásterületek tartalmát az egyes folyamatcsoportokon belül megismerve sajátítják el a résztvevők. A felkészülést követően egy próbavizsga során a hallgatók felmérik tudásukat, mely aztán személyes konzultáció keretein belül kerül kiértékelésre, ezzel segítve a további felkészülést. 

Modul 1 - Definitions and framework 

Modul 2 - Initiation 

Modul 3 - Planning

Modul 4 - Execution

Modul 5 - Monitoring and Controlling

Modul 6 - Closing

A képzés trénerei:

Kiss Norbert
  ügyvezető, partner, PMP, PMI-ACP
kiss.norbert@szinergia.hu
Bakos Sándor
Bakos Sándor
partner, PMP
bakos.sandor@szinergia.hu

Referenciák

Céges képzési forma

Céges képzéseinket akkor ajánljuk, ha fontos szempont, hogy a cégből érkező csoportok egységes tudást szerezzenek. Ezt a képzési formát cégenként minimum 6 jelentkező esetén ajánljuk. Ebben az esetben a céges képzés időpontja és a végleges ár közös megegyezés alapján alakul majd ki.

Amennyiben a céges képzési formát választja, úgy a csapattagok riportjai alapján csoporttérkép is készül, amely feltárja, mely viselkedési stílusok jellemzőek a csapaton belül, melyik kolléga milyen pozícióban tud a leghatékonyabban működni, és egy esetleges bővülés kapcsán milyen viselkedési stílusú kollégát érdemes választani a csapatba.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg az elérhetőségét és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy jelentkezzen még ma!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: