Podcastok

Tudástár / Podcastok
  • Milyen is egy tapasztalt, profi Projektmenedzser? Mik azok a lépések, amelyeket érdemes végigjárnunk a sikerességig vezető úton? Kremmer Lászlóval a PMI Budapest Chapter elnökével, Csépányi Tamással a Deutsche Telekom IT Solutions Projektmenedzserével/Scrum Master-ével ill. Bakos Sándorral és Kiss Norberttel, a Szinergia Kft. ügyvezetőivel jártuk körbe a témát.

  • Miért maradnak velünk a kulcsembereink? Kiket jobb elengedni, mint megtartani? Motivációs eszközök vs. budget cut. Van megoldás? (Van!😉) Császár Helga és Góbi-Havrancsik Dóra 25 perces izgalmas összegzését hallhatjátok legújabb podcast adásunkban! 

  • Utópia-e önjáró szervezetet működtetni? Vagy van, ahol ez már a gyakorlatban is megvalósul? Alábbi podcast adásunkban Császár Helga a Szinergia Kft. partnere beszélget Dr. Somogyi Ritával.

  • Vezető tanácsadónk Somogyi Balázs beszélget Bereczki Csabával, a Lean Enterprise Institute partnerével. Milyen is egy lean vállalat? Hol kezdjük el? Hogyan lehet cégre szabni? Adásunkból kiderül.

  • Milyen jelek mutatnak rá arra, hogy egy szervezetnek érettebb projektmenedzsmentre lenne szüksége? Jó ha egy cég minden munkáját projekt alapon szervezi? Eperjesi Tibor partnerünk, és Váczi András vezető tanácsadó több évtizedes projektmenedzsment tapasztalatait hallhatjuk.

  • Havrancsik Dóra és Baranyai Melinda okleveles DISC tanácsadók beszélgetnek – sok más aspektus között – arról, miben segíthet minket akár munkavállalóként, akár munkaadóként ha ismerjük színeinket.