Soft készségfejlesztés

Soft készségfejlesztés

Soft készségfejlesztő tréningek

A munkavállalók munkakörönként eltérő kompetenciával és eszköztárral, szakértelemmel rendelkeznek, melyek kulcsfontosságúak a feladataik minőségi ellátásban. A feladatvégzés minőségét, sikerességet azonban legalább olyan mértékben befolyásolják a személyközi, interperszonális készségeink, mint a szakmai tapasztalatunk.

Optimálisan alkalmazott soft skillekkel hatékonyabb lehet a szervezeti és a személyek közötti kommunikáció, minimalizálhatjuk a félreértések és pontatlanságok számát, jobb munkahelyi légkört teremthetünk.

A Szinergiában a készségfejlesztő programjainkat mindig az egyedi megrendelői igények és a résztvevők elvárásai szerint alakítjuk ki, legyen szó csoport szintű fejlesztő programról, egyéni fejlesztésről (coaching, mentoring) vagy akár egész szervezetet érintő csapatépítő programról. Annak érdekében, hogy az együttműködés a legmagasabb értéket teremthesse, a programok részletes tematikájának kialakítása során interjúzunk a megbízó vállalat igénygazdáival, döntéshozóival, a programon résztvevő kollégák néhány képviselőjével. Hisszük, hogy az egyéni és csapatszintű fejlődés akkor tud hatékonyan megvalósulni, ha a fejlesztés fázisai nem impulzus-szerűek, ezért a jelenléti napok mellett egyéni fejlesztési utak kidolgozását, programok közötti, a képzési fókuszt fenntartó feladatokat is biztosítunk a résztvevők számára. Az általunk kínált programok modulárisan, akár hosszabb távú fejlesztési folyamatként is megrendelhetők, több szervezeti egységre, divízióra, akár teljes cégcsoportra skálázhatók. A készségfejlesztő tréningek során az elméleti alapok mellett fókuszba helyezzük a saját élményen alapuló tanulást, mint például csoportos feladatok, szituációs gyakorlatok, workshop, játékok.

Készségfejlesztő programjainkat az alábbi témakörök mentén valósítjuk meg:

 • asszertív kommunikáció és információáramlás
 • csoportfejlődés
 • delegálás
 • együttműködés fejlesztés
 • időmenedzsment, személyes hatékonyság fejlesztése
 • konfliktus kezelés
 • motiváció
 • problémamegoldás
 • stresszkezelés
 • változáskezelés
 • vezetési stílusok és servant leadership
 • viselkedés- és személyiségtípusok

Smart csapatépítés

Ha a csapatépítő bográcsozás már nem bizonyul elégnek, szükség lehet egy olyan strukturált programra, ahol a fókusz az egységes fejlődésen van és a szervezeti célkitűzések mentén lehet a csapatot építeni. Smart csapatépítőink tematikáját a résztvevő csoport igényei szerint testreszabottan alakítjuk ki, annak érdekében, hogy a közösen eltöltött idő ne csak kikapcsoljon, de fejlessze a csapat együttműködését, problémamegoldását és konfliktuskezelését is! Kérjen visszahívást szakértőinktől, akik egy díjmentes személyes tanácsadás keretén belül részletesen felmérik a megrendelői igényeket, és megtalálják a legideálisabb megoldást, amivel a csapatépítésbe fektetett pénz és energia rövid távon megtérülhet, hiszen a csapatok fókuszába az adott szervezet időszakos céljait teszi.

Érdeklődés