Agilis működés a gyakorlatban

A képzés célja

Napjainkban a munkafolyamatok modernizációs törekvéseivel és a digitalizáció térnyerésével párhuzamosan, a jó értelemben vett egyszerűség és hatékonyság jegyében egyre inkább az agilitás kerül előtérbe. A vállalatvezetés és szervezetfejlesztés területén az aktuális igényeknek megfelelő alkalmazkodóképesség mára már elengedhetetlen. Ehhez pedig sok esetben szükséges a megfelelő módon elsajátított agilis szemléletmód gyakorlati alkalmazása szervezeti és egyéni szinten egyaránt.

Az agilis szemlélet kialakítását célzó program betekintést nyújt az agilis keretrendszer működésébe, mind szervezeti, mind pedig projektmenedzsment aspektusban. A tréning során a résztvevők megismerhetik az agilis szemléletmód tradicionális projektmenedzsmenttől való eltéréseit, valamint a módszertanhoz leginkább javasolt alkalmazási területeket. A képzés célja, hogy a résztvevők megszerezzék a gyorsan és dinamikusan változó környezetben mozgó csapatok hatékony működtetéséhez szükséges ismereteket és elsajátítsák a legelterjedtebb agilis eszközöket.

Itt a helye a tréningünkön, 
 • ha szeretne megismerkedni a futótűzként terjedő agilis szemléletmóddal.
 • ha olyan projektmenedzser, vagy csapattag, aki agilis környezetben dolgozik.
 • ha nem csak egy felkészítő tréninget keres, hanem egy olyan komplex programot, ami széleskörű ismereteket ad át az agilis módszertanokra vonatkozóan.

Kiknek ajánljuk?

Az Agilis működés a gyakorlatban képzést olyan projektmenedzsereknek vagy projektcsapatban dolgozóknak ajánljuk, akik agilis szemlélet szerint dolgoznak és bővítenék ez irányú ismereteiket, valamint azoknak, akik szívesen nyitnának az agilitás irányába és szeretnék még hatékonyabbá tenni működésüket.

Mennyi ideig tart az Agilis működés a gyakorlatban képzés?

A tréning időtartama összesen 16 óra, mely 2 nap jelenléti vagy online képzésből áll. A képzés kapcsán 16 PDU számolható el.

A képzés időpontja

A képzések időpontját hónapokkal előre közzétesszük honlapunkon, hogy mindenki számára tervezhető legyen. Amennyiben igény mutatkozik rá, az Agilis működés a gyakorlatban képzéseink számát bővítjük. Cégek számára külön, előre leegyeztetett időpontban és feltételekkel is biztosítani tudjuk Agilis működés a gyakorlatban képzéseinket.

A képzés díja tartalmazza

A feltüntetett díj tartalmazza a képzésen való részvételt, hozzáférést a képzési anyagokhoz digitális formátumban. A résztvevők egyéni, személyre szabott díjmentes coaching alkalmon vehetnek részt a tréner vezetésével, ahol a résztvevő által választott témák mélyebb áttekintése és alkalmazhatóságának értékelése történhet meg.


KÉPZÉS RÉSZLETEI

A képzés időpontjai: 
2022. június 2-3.
2022. október 6-7.
2022. december 8-9.

Részvételi díj:
150.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes díj:
135.000 Ft + ÁFA
A képzés díja a tréninget követően kerül kiszámlázásra, előre fizetés nem szükséges.

Képzés formája:
Képzéseink jelenleg online és jelenléti formában érhetőek el. A képzésre történő jelentkezés után küldjük el az ezzel kapcsolatos részleteket.

KEDVEZMÉNYES ÁR

10% kedvezmény biztosítunk az alábbi esetekben:
 • 2 hónappal a képzés kezdete előtti jelentkezés
 • Egy éven belül 4 képzésen vesz részt
 • PMI Budapest Magyar Tagozat Tagság
 • Egy cégtől minimum 3 fő jelentkezik a képzésre

Az Agilis működés a gyakorlatban képzés fő témakörei

 • Az agilitás dimenziói – a projekt, a szervezet és az egyén
 • Az agilis és tradicionális módszertanok összehasonlítása
 • Az agilitás történelmi áttekintése (lean, scrum, xp, kanban)
 • Az Agile Manifesto értékeinek és alapelveinek üzenete és hatása a gyakorlatra
 • Az MVP (Minimum Viable Product) szemlélet megismerése
 • Az agilis tervezése folyamata – a product vision-től a task-okig
 • A Scrum keretrendszer megismerése – Scrum folyamat, alapelvek, szerepek, ceremóniák, artifactok
 • Szervezeti agilitás – skálázott agilis modellek áttekintése

A képzés trénerei:

Baranyai Melinda
Baranyai Melinda
tanácsadó, tréner
baranyai.melinda@szinergia.hu
Kiss Norbert
  ügyvezető, partner, PMP, PMI-ACP
kiss.norbert@szinergia.hu
Bakos Sándor
Bakos Sándor
partner, PMP
bakos.sandor@szinergia.hu

Referenciák

Céges képzési forma

Céges képzéseinket akkor ajánljuk, ha fontos szempont, hogy a cégből érkező csoportok egységes tudást szerezzenek. Ezt a képzési formát cégenként minimum 6 jelentkező esetén ajánljuk. Ebben az esetben a céges képzés időpontja és a végleges ár közös megegyezés alapján alakul majd ki.

Amennyiben a céges képzési formát választja, úgy a csapattagok riportjai alapján csoporttérkép is készül, amely feltárja, mely viselkedési stílusok jellemzőek a csapaton belül, melyik kolléga milyen pozícióban tud a leghatékonyabban működni, és egy esetleges bővülés kapcsán milyen viselkedési stílusú kollégát érdemes választani a csapatba.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg az elérhetőségét és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy jelentkezzen még ma!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: