PMI Agile Certified Practitioner (ACP)® Nemzetközi minősítés – vizsgafelkészítő program

Az ACP® képzés célja

A vizsgafelkészítő program komplex felkészítést nyújt a PMI agilis gondolkodásmódra épülő PMI-ACP minősítésének megszerzésére. A PMI-ACP vizsga több megközelítés elsajátítását kívánja meg az agilitás kapcsán, ilyen például a Scrum, Kanban, Lean, az Extreme Programming (XP). A nemzetközi minősítés megszerzésével bizonyítható, hogy a minősítést szerzett szakemberek mély ismeretekkel rendelkeznek az agilis projektmenedzsment terén és bármilyen projektben, illetve iparágban hatékonyan helyt tudnak állni. Ez a program egy intenzív vizsgafelkészítés, mely egy PMI-ACP minősítéssel rendelkező tréner előadására és interaktív konzultációra épül. A tréningen kiadott összes anyag, az előadás, a tesztek, a vizsgához hasonlóan angol nyelvűek, de ezek ismertetése magyar nyelven zajlik.

A képzést követően a résztvevők egyéni konzultációkon keresztül támogatást kapnak egészen a sikeres vizsgáig. A program részeként személyre szabottan tanulási anyagokat, felkészülési stratégiát dolgozunk ki minden egyes résztvevővel. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tréningen résztvevők ne csak átmenjenek a vizsgán, hanem a teljes mértékben elsajátított anyagot a gyakorlatban is képesek legyenek használni.

Itt a helye a tréningünkön, 
  • ha szeretné megszerezni az egyik legelismertebb agilis projektmenedzsment minősítést.
  • ha nem csak egy felkészítő tréninget keres, hanem egy komplex programot, ami egészen a vizsgáig vezeti végig és támogatja a felkészülés útján.
  • ha szeretne a PMI hivatalos felkészítőjén résztvenni.
  • ha agilis csapatban dolgozik, illetve szervezete agilis gyakorlatokat alkalmaz.
  • ha szeretne több megközelítést ismerni az agilis módszertan keretein belül, és szeretne komplex tudást szerezni az agilis projektmenedzsment területén. 

Kiknek ajánljuk?

Agilis módszertanok iránt érdeklődő, azokat gyakorlatban használó személyek számára ajánljuk, akik megfelelnek a vizsgára bocsátás követelményeinek.

ACP® képzés és vizsga előfeltételei

A képzésre jelentkezés feltétele, hogy a résztvevő ismerje a projektmenedzsment alap kifejezéseket, korábbi vagy jelenlegi munkája során agilis környezetben dolgozzon.

ACP® vizsga 

Akkreditáló intézmény

Project Management Institute - PMI

Szükséges végzettség

középfokú/felsőfokú végzettség

Projektvezetési gyakorlat

12 hónapnyi általános projektmenedzsment gyakorlat az elmúlt 5 évben, melyet a PMP® minősítés megléte kiválthat

8 hónapnyi agilis környezetben szerzett gyakorlat az elmúlt 3 évben

Képzési óraszám

legalább 21 óra (ACP vizsgafelkészítő tréningünk ezt a feltételt biztosítja)

ACP vizsga ára

$ 495 (PMI felé fizetendő a sikeres vizsga jelentkezést követően)

ACP vizsga ára PMI tagok számára

A vizsga jellege

angol nyelvű, feleletválasztós tesztsor (120 kérdés 3 óra alatt) a kijelölt vizsgahelyeken vagy online

Mennyi ideig tart az ACP® képzés?

A tréning időtartama összesen 24 óra, 3 nap jelenléti vagy online képzés formájában.

A vizsgafelkészítő teljes egészében megfelel a minősítés megszerzésének előfeltételeként megjelölt 21 órányi agilis szemléletű oktatás igazolására.

ACP® képzés időpontja

A képzések időpontját hónapokkal előre közzétesszük honlapunkon, hogy mindenki számára tervezhető legyen. Amennyiben igény mutatkozik rá, ACP® képzéseink számát bővítjük. Cégek számára külön, előre leegyeztetett időpontban és feltételekkel is biztosítani tudjuk ACP® képzéseinket.

A képzés díja tartalmazza

A feltüntetett díj tartalmazza a képzésen való részvételt, hozzáférést a PMI hivatalos e-learning anyagához, illetve a képzési anyagokat digitális formátumban. A résztvevők egyéni, személyreszabott díjmentes coaching alkalmon vehetnek részt a tréner vezetésével, ahol a résztvevő által választott témák mélyebb áttekintése és alkalmazhatóságának értékelése történhet meg. 


KÉPZÉS RÉSZLETEI

A képzés időpontjai: 
2022. június 8-10.
2022. szeptember 15,16,19.
2022. október 4,5,6.
2022. december 12,13,14.
Részvételi díj:
190.000 Ft + ÁFA 
Kedvezményes díj:
171.000 Ft + ÁFA 
A képzés díja a tréninget követően kerül kiszámlázásra, előre fizetés nem szükséges.

Képzés formája:
Képzéseink jelenleg online és jelenléti formában érhetőek el. A képzésre történő jelentkezés után küldjük el az ezzel kapcsolatos részleteket.

KEDVEZMÉNYES ÁR

10% kedvezmény biztosítunk az alábbi esetekben:
  • 2 hónappal a képzés kezdete előtti jelentkezés
  • Egy éven belül 4 képzésen vesz részt
  • PMI Budapest Magyar Tagozat Tagság
  • Egy cégtől minimum 3 fő jelentkezik a képzésre

ACP® képzés fő témakörei

A vizsgafelkészítő a vizsgán számonkért elméleti anyagot fedi le. A felkészítőn az elméleti ismeretek megszerzése mellett hangsúlyt fektetünk a szemléletformálásra, valamint a típuskérdések, tippek és trükkök gyakorlására.

Agilitás alapjai, alapfogalmak

Adaptív tervezés agilis környezetben

Érték alapú szállítás

Csapatmunka, teljesítmény

Problémakezelés, testreszabás

A képzés trénere:

Kiss Norbert
  ügyvezető, partner, PMP, PMI-ACP
kiss.norbert@szinergia.hu

Referenciák

Céges képzési forma

Céges képzéseinket akkor ajánljuk, ha fontos szempont, hogy a cégből érkező csoportok egységes tudást szerezzenek. Ezt a képzési formát cégenként minimum 6 jelentkező esetén ajánljuk. Ebben az esetben a céges képzés időpontja és a végleges ár közös megegyezés alapján alakul majd ki.

Amennyiben a céges képzési formát választja, úgy a csapattagok riportjai alapján csoporttérkép is készül, amely feltárja, mely viselkedési stílusok jellemzőek a csapaton belül, melyik kolléga milyen pozícióban tud a leghatékonyabban működni, és egy esetleges bővülés kapcsán milyen viselkedési stílusú kollégát érdemes választani a csapatba.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg az elérhetőségét és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy jelentkezzen még ma!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: