Projektmenedzsment Coaching Projektvezetőknek

Ön is nehézségbe ütközött?

Több, mint 25 éves működésünk során számos olyan helyzettel találkoztunk, amikor egy projektvezető olyan nagy kaliberű projektre került, amely minden korábbinál nagyobb felelősséget és terhetjelentett számára. Ezek a helyzetek nem könnyűek, hiszen a projektgazdák és a vezetés elvárják a hibátlan teljesítményt, azonban a feladat tényleg annyira komplex, hogy nem könnyű egyedül sikerre vinni. A különböző projektmenedzsment képzéseken tanult elméleti tudást nehéz átültetni a gyakorlatba és nyomasztó, hogy a cégen belül nincs kitől tanácsot vagy konkrét segítséget kérni.

Hogyan segít Önnek a projekt coaching?

A projektmenedzsment coaching keretein belül Ön kap egy embert maga mellé egyik vezető tanácsadónk személyében, aki

  • személyesen fog Önnek segítséget és támogatást nyújtani a projektvezetéshez.
  • saját tapasztalattal és személyes példákon keresztül fogja segíteni Önt a coaching folyamat során, hiszen fennállásunk óta több, mint 100 kritikus helyzetben lévő projektet vittünk már sikerre.
  • kívülről látja a projekt helyzetét, és ezért objektívan, lényegre látóan és konstruktív módon fogja megválaszolni valamennyi felmerülő kérdését.
  • rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez és kívánságaihoz, amelyek a coaching folyamat során akár változtathatóak is.

Miért jelent nagy segítséget egy ilyen coaching?

Egyszemélyes tanácsadás

A coaching folyamat során Ön működő, azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket kap. Ez nem egy általános képzés, hanem egy olyan aktív egyszemélyes tanácsadás, ahol munkatársunk a projektvezetés során felmerülő valamennyi kérdésében azonnal és célratörően fog tudni válaszolni, hiszen ott fog ülni Ön mellett.

Szeretné, hogy Önnek is segítsünk?