Projektmenedzsment Coachingot keres egy futó projekthez?

Ön is nehézségbe ütközött?

Több, mint 25 éves működésünk során sok olyan helyzettel találkoztunk, amikor egy cég vezetése vagy egy adott projekt megrendelői egy HR-es kollégát bíznak meg azzal, hogy segítsen egy folyamatos nehézségekkel küzdő projekt megmentésében. Mivel a cégen belül nincs meg a megfelelő kompetencia, valamilyen tapasztalt, külsős szakmai segítségre van szükség. A probléma annyira súlyos, hogy a munkatárs egy egyszerű képzés helyett intenzív személyes tanácsadást, coachingot keres, hiszen a vezetőség meglehetősen türelmetlen és gyorsan szeretne kézzelfogható eredményeket látni.

Hogyan segít Önnek a projekt coaching?

A projektmenedzsment coaching keretein belül cége kap egy embert maga mellé egyik vezető tanácsadónk személyében, aki

  • a coaching folyamat során a vezetőség által felismert problémák fókuszált, oki kezelésében segít Önöknek, tehát nem csupán a tünetek elfedéséről van szó.
  • a mindennapos munkavégzés keretein belül, személyesen segíti az adott projektet vagy projektvezetőt, így - egy hagyományos képzéssel ellentétben - cégük egyetlen munkatársa sem esik ki a napi rutinjából, ami egy kritikus időszakban sokat számít.
  • előre tervezhető fázisokra bontja a teljes coaching folyamatot. A pénzkidobás kockázatát csökkenti, hogy lehetőség van részletben, fázisok mentén fizetni.
  • több, mint 100 kritikus helyzetben lévő projekt sikerre vitelében segédkezett, így szakmai tudásával és tapasztalatával, azonnal működő, gyakorlati tanácsokkal tudja ellátni a projektvezetőt vagy a teljes csapatot.

Miért jelent nagy segítséget egy ilyen coaching?

Gyors és hatékony segítség

Ha azonnali, egyedi segítségre van szüksége cégének és a munkatársak egyszerűen belefásultak a hagyományos tantermi tréningek sorozatába, a projektmendezsment coaching egy rendkívül pozitív és újszerű élményt jelent majd. A coaching folyamat nagy előnye, hogy azonnal alkalmazható tanácsokat kapnak a résztvevők, illetve a folyamat ütemezése teljesen rugalmasan alakítható az Önök kedve szerint.

Szeretné, hogy Önnek is segítsünk?