Hogyan használja fel gyorsan és értelmesen céges képzésre szánt forrásait?

Ha Ön HR területen dolgozik, akkor bizonyára gyakran találkozik azzal a jelenséggel, hogy a képzési forrásról rendelkező felettese csupán a megszerzendő tudásra vagy képesítésre vonatkozó igényeit küldi el, ám nem mondja meg, hogy pontosan hol is kellene keresnie az igényeket kielégítő képzéseket.

Önnek ilyenkor nem pusztán a megfelelő partnercéget kell megtalálnia, hanem arra is rá kell valahogy jönnie, hogy az adott cég pontosan mely képzései milyen szinten elégítik ki az elvárásokat, ha egyáltalán kielégítik azokat. Ezt tovább nehezíti az a tény, hogy Magyarországon viszonylag kevés azon cégek száma, akik a projektmenedzsment teljes területét lefednék vagy akár emellett még személyes tanácsadást is nyújtanának a komplexebb kihívások kezelésére. Az idő pedig szorít, hiszen ha nem sikerül kielégítően elkölteni az elérhető keretösszeget, akkor fennáll a veszélye annak, hogy a következő periódusban már nem lesz lehetősége egy hasonló nagyságú összegről döntenie.

Így ha Önnek az eltérő igények miatt egy változatos képzési csomagot kell összeállítania, akkor jó eséllyel kénytelen lesz több céggel is szorosabban együttműködnie. Ez azt jelenti, hogy Önnek újra és újra a nulláról kell kezdenie a kapcsolat- és bizalomépítést ahelyett, hogy egy bevált partnerre bízná az összes gondját, aki képes gyorsan, személyre szabott megoldást kínálni. Mondanunk se kell, hogy a több partner nagyobb rizikót és több munkát jelent Önnek.

Legyen a Szinergia Kft. az Ön bevált partnere – 19 képzési terület és tanácsadás, egy helyen

A Szinergia Kft. több mint 27 éve foglalkozik vállalati, szervezeti tanácsadással és projektmenedzsment képzések vezetésével, így nagy tapasztalattal rendelkezünk bármilyen kaliberű szervezeti probléma megoldása vagy képzési igény kapcsán.

Korábbi ügyfeleink visszajelzése alapján cégünk egyik nagy erőssége, hogy a képzések során a résztvevők nem pusztán elméleti oktatást kapnak, hanem a kurzusok folyamán aktuális problémájukat, konkrét élethelyzetüket is megbeszélhetik a trénerekkel, így kézzel fogható tanácsokat kapnak konkrét, valós szituációk megoldására is.

91%

Képzési résztvevőink elégedettsége: 91%

27+

Több, mint 27 éve a szakmában

24

24 engedélyezett képzési programmal rendelkezünk

18000

Több mint 18000 ember vett részt képzéseinken

70%

Ügyfeleink 70%-a visszatér hozzánk

Személyre szabott képzési csomagot állítunk össze Önnek

Akár tisztában van azzal, hogy pontosan mely képzésekre van szüksége cégének, akár csak egy nagyságrendi elképzelése van, ossza meg velünk igényeit a lenti űrlap kitöltésével és mi személyre szabott megoldással állunk Ön elé.

Így legyen szó felsővezetői képzésekről, a projektmenedzsment alapjairól vagy PMP/CAPM minősítésről, nálunk minden igényre megoldást talál így nincs szükség arra, hogy egyszerre három különböző céggel tartsa a kapcsolatot.

Nagyobb képzési csomagok esetében jelentős kedvezményeket adunk az árból, de ha csak néhány képzéssel szeretné tesztelni a velünk való együttműködést, akkor is állunk rendelkezésére.


Amennyiben testre szabott megoldást keres, adja meg elérhetőségei adatait és felvesszük Önnel a kapcsolatot!