MEGBESZÉLÉS- ÉS WORKSHOP VEZETÉSI TECHNIKÁK

A képzés célja

Kinek ajánljuk?

Témakörök

A képzés időpontja

A képzés ára

Bevezetés

A szervezeti életben hetente több alkalommal ülnek le a munkatársak egyeztetni megbeszélések, értekezletek és workshopok alkalmával. Ezen alkalmak hasznossága azonban sokban függ attól is, hogy a jó szervezésen túl milyen hatékonysággal sikerült levezetni a megbeszélést. Ha a munkatársak azt érzik, hogy az idejüket pazarolták és nem haladtak előre a megbeszélés alkalmával, nagy eséllyel a következő alkalmakra már el sem jönnek különböző indokokat keresve. Másik csapdája a workshopnak, ha a résztvevők nem érzik magukénak az összejövetel központi kérdését, nem sikerül bevonódniuk vagy éppen folyamatos ellenállássukkal hátráltatják a közös munkát. Ahhoz, hogy a szervező és a résztvevők is hasznosnak, energikusnak és együttműködést építőnek érezzék a megbeszéléseket, workshopokat, elengedhetetlenül szükséges, hogy az alkalom levezetője a megfelelő technikát alkalmazza, mind a szervezés, lebonyolítás és a résztvevők viselkedésének kezelése kapcsán.

A képzés célja

A képzés célja, hogy a résztvevők gyakorlatokon és saját élményen keresztül megismerjék az eredményes megbeszélések, workshopok lebonyolításának technikáját, legyen szó a szervezési kérdésekről, a célkijelölésről vagy a csoport kezeléséről.

Kinek ajánljuk

Mindazon szervezeti tagok számára ajánljuk a képzésen való részvételt, akik csoportos megbeszéléseket, értekezleteket szerveznek, vezetnek le a munkájuk során, és szeretnének javítani a találkozók hatékonyságán.

Főbb témák

  • Miként készítsük elő és alakítsuk ki a megbeszélések/workshopok programját?
  • Melyek a moderátori szerep alapelemei, milyen további szerepek szükségesek még a hatékony megbeszélésekhez és workshopokhoz?
  • Melyek a hatékonyság érdekében a csoportműködésébe bevezetendő szabályok és miként tartassuk be őket?

A képzés időpontja

  • Egyeztetés alatt

A képzés ára

80 000 Ft + ÁFA

Kedveményes ár

Képzéseink árából 10% kedvezményt adunk résztvevőinknek, ha az alábbi feltételek közül az egyiknek megfelelnek:

  • A képzésre 2 hónappal a képzés kezdete előtt jelentkeznek,
  • Egy éven belül 4 képzésen vesznek részt,
  • PMI/PMSZ tagok,
  • Egy cégtől minimum 3 fő jelentkezik a képzésre.

Céges képzési forma

Céges képzéseinket akkor ajánljuk, ha fontos szempont, hogy a cégből érkező csoportok egységes tudást szerezzenek. Ezt a képzési formát cégenként minimum 6 jelentkező esetén ajánljuk. Ebben az esetben a céges képzés időpontja és a végleges ár közös megegyezés alapján alakul majd ki.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségét a lenti űrlap segítségével és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Adatkezelési tájékoztató