KÉSZSÉGFELMÉRŐ PROGRAM - DC

A képzés célja

Kinek ajánljuk?

Témakörök

Tanúsítvány

Időtartam és képzési formák

 

A képzés célja

A Development Center (DC) módszertanon alapuló program célja, hogy képet adjon arról, hogy egy konkrét, jól definiált szerepkör sikeres működtetéséhez szükséges kompetenciákat milyen szinten használják a résztvevők. Ebben a kiscsoportos felmérési formában a résztvevőket egy pár fős, előre felkészített megfigyelői csapat értékeli a feladatok megoldása közben mutatott viselkedésük alapján.

Kinek ajánljuk?

A program előfeltétele, hogy a mérendő kompetenciák kijelöllésre kerüljenek, amelyek a résztvevők szerepkörét jellemzik. Különösen ajánljuk: egyéni képzési tervek kialakításához, vagy tréning eredményesség visszaméréséhez, továbbá egységes kompetencia szintek behatárolásához és visszaméréséhez.

Főbb témakörök

A témakörök tesreszabottan a megbízói igények alapján kerülnek kiválasztásra. Néhány példa a lehetséges témakörökről:

  • Idő- és feladatgazdálkodás
  • Tárgyalástechnika – érdekek érvényesítése
  • Konfliktuskezelés és az érdekek összehangolása
  • Visszajelzések adása és fogadása
  • Problémamegoldás és kreativitás
  • Stb.

Tanúsítvány

Szinergia igazolás

Időtartam és képzési formák

1 óra e-learning feladat, 1 nap (6-8 óra) jelenléti program, 1 óra egyéni visszajelző beszélgetés, 2-4 óra vezetői visszajelzés

Folyamat felépítése:

<

A résztvevők a program kezdete előtt kitöltenek egy online személyiségtesztet, amely biztosítja a későbbiekben a személyre szabottabb értékelést. A készségfelmérő napon a résztvevőket egy pár fős értékelő csapat figyeli meg a feladatok végrehajtása során. Az értékelés előre meghatározott kompetenciadimenziók mentén zajlik. A résztvevői visszajelzés alkalmával mindenki személyre szabott egyéni értékelést kap szóban és írásban egyaránt, míg a vezetői visszajelzés során egy átfogóbb képet kapnak a vezetők.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségét a lenti űrlap segítségével és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Adatkezelési tájékoztató