Video Block
Fejlődésre inspirálunk
A legszélesebb hazai kínálat projektmenedzsment és vezetői készségfejlesztés terén
Image is not available
Static overlay
Amiért érdemes minket választania:
0 év
Szakmai tapasztalat
0+
Jelentős projekt
0-tól
PMI oktatópartner
0 000+
Képzési résztvevő

KÉPZÉSEINK


A Szinergia Kft. több, mint 28 éve foglalkozik vállalati, szervezeti tanácsadással és képzésekkel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk sokfajta szervezeti probléma megoldása vagy képzési igény kapcsán.

TANÁCSADÁS


Akár szervezetfejlesztésről, akár egy családi vállalkozásban lezajló generációváltásról van szó, tanácsadásunkkal erős támogatást tudunk nyújtani bármilyen működésmód változtatás esetén.

PROJEKTVEZETÉS


A tudatosan kialakított projektkultúra jelentős mértékben támogatja a hatékonyabb működést, az üzleti eredmények elérését, a szervezeti változások és fejlesztések sikerét, valamint a szervezeti stratégia megvalósulását.

VIDEÓK

 • Projektvezető leszek! – fejlesztési program

  Projektvezető leszek! – fejlesztési program

  A projektmenedzsment egy szerszámosláda a komplex problémák megoldásához. Ezeknek a szerszámoknak mind az összegyűjtése, mind a használatuk elsajátítása hosszú időbe telik. Ezt az időszakot rövidíti le fejlesztési programunk: bemutatjuk a szerszámokat, és ki is próbáljuk azokat.

 • Smart csapatépítés

  Smart csapatépítés

  Ha a csapatépítő bográcsozás már nem bizonyul elégnek, szükség lehet egy olyan strukturált programra, ahol a fókusz az egységes fejlődésen van és a szervezeti célkitűzések mentén lehet a csapatot építeni. Smart csapatépítőink tematikáját a résztvevő csoport igényei szerint testreszabottan alakítjuk ki, annak érdekében, hogy a közösen eltöltött idő ne csak kikapcsoljon, de fejlessze a csapat együttműködését, problémamegoldását és konfliktuskezelését is!

 • Mi segít legjobban a PMP® vizsgára való felkészülésben?

  Mi segít legjobban a PMP® vizsgára való felkészülésben?

  Mi segíthet legjobban a PMP® vizsgára való felkészülésben? Itt megnézheted Kiss Norbert ügyvezető, partner, PMP, PMI-ACP tippjeit 1 percben összefoglalva! Ha pedig még vissza lenne számodra a vizsga előtti kötelező 35 órás képzés elvégzése, nézz körül képzési naptárunkban.

PODCASTOK

 • Podcast – Önjáró szervezetek és work-life balance

  Utópia-e önjáró szervezetet működtetni? Vagy van, ahol ez már a gyakorlatban is megvalósul? Alábbi podcast adásunkban Császár Helga a Szinergia Kft. partnere beszélget Dr. Somogyi Ritával, csapatunk új vezető tanácsadójával.

 • Podcast – Lean – karcsú folyamatok, kövér eredmények

  Vezető tanácsadónk Somogyi Balázs beszélget Bereczki Csabával, a Lean Enterprise Institute partnerével. Milyen is egy lean vállalat? Hol kezdjük el? Hogyan lehet cégre szabni? Adásunkból kiderül.

 • Podcast – Mikor elég érett a projektmenedzsment?

  Milyen jelek mutatnak rá arra, hogy egy szervezetnek érettebb projektmenedzsmentre lenne szüksége? Jó ha egy cég minden munkáját projekt alapon szervezi? Eperjesi Tibor partnerünk, és Váczi András vezető tanácsadó több évtizedes projektmenedzsment tapasztalatait hallhatjuk.

PARTNEREINK VÉLEMÉNYE

Kónya László

A Szinergia neve számomra összeforr a projektmenedzsmenttel, szolgáltatásaikat az elmúlt 25 évben három különböző munkahelyemen is igénybe vettem. Életem első projekt menedzsment tanfolyamát Havrancsik István és Máté Barbara tartotta a Szinergia színeiben és egy életrevaló élményt adott. István később egy vezérigazgatói megbízatásom keretfeltételeinek tisztázásában tanácsadott köztem és a cég tulajdonosa között. Jelenlegi cégemnél, a Deutsche Telekom IT Solutionsban is rendszeresen igénybe vettük már különböző szintű projekt menedzsment tréningjeiket, melyeket mindig nagyon magas színvonalon nyújtottak.

Kónya László
Managing Director
Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
Image is not available
Megyeri Gábor

Egy komplex stratégiai szervezfejlesztési projektet vittünk végbe a cégeinknél, melynek során az egyes különálló egységekből egy holding struktúrába szervezett cégcsoportot alakítottunk ki és a projekt alapú működés szerint szabtuk testre a folyamatainkat, valamint új IT rendszert is bevezettünk.
Ebben a szervezetátalakításban a külsős projektvezetőnk Havrancsik István volt a Szinergiától, aki emellett személyes mentorálással is támogatta a folyamatot.
A szervezetátalakítás és az ezzel párhuzamosan lezajlott kultúraváltás komoly mérföldkő a cégcsoportunk életében.

Megyeri Gábor
CEO
ProfiGram
Profigram
Bóna Péter

Istvánnal és Dórival egy workshopon találkoztam, és rögtön azt éreztem, hogy tényleg értik és tudják, hogy milyen kihívásokkal szembesül nap mint nap, aki egy családi vállalkozásban tölt be valamilyen kulcspozíciót. Két kiváló szakember, akik Apa és Lánya felállásban maximális hitelességgel dolgoznak családi vállalkozásokkal, hiszen számtalan saját élményükkel és jó gyakorlataikkal tudnak hozzájárulni más családok fejlődéséhez, elakadásaikból történő továbblépéséhez.

Bóna Péter
CEO, Owner
Com-Forth Ipari Informatikai Kft.
Image is not available
Farkas Gabriella

A Szinergia csapata több szempontból ideális választás.
A cég vezető emberei szakmailag sokoldalúan felkészültek. Tetszik a különböző generációk jelenléte, amelyből automatikusan adódik, hogy egy problémát több nézőpontból tudnak megvizsgálni.
Családi vállalkozásunk generációváltás miatt gazdasági átvilágításon esett át és együttműködésünk még nem zárult le. De megismerve tanácsadóink szakmai és személyes kvalitásait, bízunk a végső sikerben.

Farkas Gabriella
CEO
Xilion Kft.
previous arrow
next arrow

BLOG