Válassza ki az Önnek megfelelő képzésünket és növelje Ön is sikeres projektjeinek számát!


 

Mit érdemes tudni képzéseinkről?

Cégünk jelenleg 19 különböző képzési programot kínál az érdeklődők számára, így teljesen mindegy, hogy Ön egy projektvezetői tapasztalattal nem rendelkező munkatárs vagy esetleg egy nagyvállalat ügyvezetője, tőlünk biztosan meg fogja kapni azt a tudást, melyre szüksége van.

Korábbi ügyfeleink visszajelzése alapján cégünk egyik nagy erőssége, hogy a képzések során a résztvevők nem pusztán elméleti oktatást kapnak, hanem a kurzus folyamán aktuális problémájukat, konkrét élethelyzetüket is megbeszélhetik a trénerekkel, így kézzel fogható tanácsokat kapnak konkrét, valós szituációk megoldására is.Kiknek ajánljuk őket?

Projekttagok számára kifejezetten az alapozó képzésünket ajánljuk, mely segít megérteni a projektek működését és rengeteg praktikus tanáccsal látja el a résztvevőket a szakmai és projektmunkájuk során felmerülő feladatok összeegyeztethetőségével kapcsolatban.

Kezdő projektvezetőként a legnagyobb problémát jellemzően a tapasztalatlanság és a kettősség okozza, hiszen rendkívül nehéz feladat a szakmai munka mellett az emberek folyamatos koordinálása és az állandó jelleggel felmerülő problémák megfelelő kezelése. Így ezeknél a képzéseknél a hangsúly azoknak a módszertani alapoknak az elsajátításán van, mely abban segíti a kezdő projektvezetőket, hogy ne valljanak kudarcot már az elején és sikeresen vezényeljék le első projektjeiket.

Tapasztalt projektvezetőként már ismertek ezek a módszertani eszközök, így számukra a hangsúly az ún. „soft skilleken”, vagyis a projekttagok megfelelő motiválásán, a velük történő kommunikáció módján és a feladatok megfelelő delegálásán, számonkérésén van. Bár elsőre nem tűnhetnek annyira fontosnak ezek a képességek, de egy olyan projektvezető, aki képes kihozni az alatta dolgozókból a maximumot, könnyedén megsokszorozhatja projektjei eredményét!

Felsővezetőként a hangsúly az egyes projektek sikeressége helyett sokkal inkább a stratégiai célok megvalósításán, illetve a teljes projektportfólió menedzselésén, a rendelkezésre álló erőforrások minél optimálisabb felhasználásán van, így a számukra nyújtott képzéseink során ezekre a kérdésekre kapnak útmutatást és konkrét megoldási javaslatokat.

Ha többet szeretne megtudni az egyes képzési területekről, kattintson a fent található képek valamelyikére!

 

Partnereink:

//]]>