Aktuális

Képzési felelőst keresünk csapatunkba

Csapatunkba "Képzési felelős, Felnőttképzési munkatárs" pozícióba keresünk új munkatársat napi 8 órás munkavégzéssel.

EU-s pályázatok sikerre vitele

Látogasson el ingyenes szakmai reggelinkre, 2017. június 27-én délelőtt sok szeretettel várjuk, ahol a témában megosztjuk tapasztalatainkat.

Pályázatból finanszírozható képzéseink

GINOP-6.1.6-17, VEKOP-8.5.3-17, VEKOP-8.5.2-17 és GINOP-6.1.5-17: Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok munkavállalói számára

Projektmenedzsment felkészültségi verseny - 2016

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség a Szinergia Kft-vel is együttműködve kezdő projektmenedzserek számára felkészültségi versenyt hirdet.

Tudatszintek a vezetésben - workshop

... a vezetőknek, akik többre vágynak a közismert technikáknál. 3 órás kóstoló a gondolatkörből

PMI Budapest Magyar Tagozat - kollégánk ismét elnökségi tag

2015-ben Kiss Norbert kollégánk a PMI Budapest Magyar Tagozatának alelnöke lett. Az egyesület tisztségviselőit egy évre választja meg, és nagy örömünkre az áprilisi tisztújító közgyűlésen tisztségét megújították az elnökségben.

Kockázatok és érdekhordozók a projektekben

A PMI nemzetközi módszertana 10 tudásterületet határoz meg a sikeres projektvezetés érdekében. Két új képzésünket azoknak ajánljuk, akik úgy gondolják, hogy nem átfogó módszertani tudásra van szükségük, hanem ezzel a két kiemelt területtel hasznos lenne mélyebben foglalkozniuk. A képzéseket projektvezetőknek és minden projektes környezetben dolgozó munkatársnak ajánljuk.

ISO 50001:2012 – Energiairányítási rendszerépítés támogatása

A 2015. évi LVII. törvény az Energiahatékonyságról - rendelkezik arról, hogy minden hazai nagyvállalat (230 fő felett) tevékenysége energetikai jellemzőinek megismerése céljából köteles négyévente energetikai auditálást végeztetni. Mentesül a kötelező energetikai auditálás alól az a nagyvállalat, amely az EN ISO 50001 szabványnak megfelelő, akkreditált tanúsító szervezet által tanúsított energiagazdálkodási rendszert működtet.

ISO 9001:2015 – ajánlat az új szabványkövetelmények szerinti rendszerátállás támogatására

2015. szeptemberében megjelent az MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszerek szabvány. Az új szabvány számos jelentős változást, új követelményt tartalmaz, melyek közül a kockázat és lehetőség menedzselés, az érintettek igénykezelése, a vezetői szerepvállalás, a teljesítményértékelés és a strukturális változások véleményünk szerint a legjelentősebbek. Mindezek indokolják, hogy a szervezetek az átálláshoz képzési, tanácsadási segítséget kérjenek külső szakértőktől.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Kedves Ügyfelünk, Barátunk! A karácsonyi ajándékozásra szánt összeget idén jótékony célra fordítottuk. Hozzájárultunk a Bátor Tábor Alapítvány programjaihoz, és a Lídia Gyermekotthon Alapítványon keresztül kárpátaljai magyar gyermekek támogatásához.

Még több aktuális
Kérdése van? Visszahívjuk!
Kapcsolat

Szinergia Projekt-, Működés- és Változásmenedzsment Kft.
1025 Budapest, Törökvész út 33-37.
Telefon | Fax : 06-1-325-5762
E-mail: szinergia@szinergia.hu