Video Block
Fejlődésre inspirálunk
A legszélesebb hazai kínálat projektmenedzsment és vezetői készségfejlesztés terén
Image is not available
Static overlay
Amiért érdemes minket választania:
0 év
Szakmai tapasztalat
0+
Jelentős projekt
0-tól
PMI oktatópartner
0 000+
Képzési résztvevő

SCRUM MASTER


Scrum Masterként dolgozol, de a csapat- és ügyfélhelyzetekben még mélyvízben érzed magad? Megszerezted a Scrum Master képesítést, mégsem érzed magabiztosnak magad a szerepedben? 4 napos jelenléti képzésünkön számos olyan helyzetet szimulálunk, amivel a valós üzleti életben találkozhatsz.

Scrum Master Cover

KÉPZÉSEINK


A Szinergia Kft. több, mint 28 éve foglalkozik vállalati, szervezeti tanácsadással és képzésekkel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk sokfajta szervezeti probléma megoldása vagy képzési igény kapcsán.

Szinergia - Képzési naptár

TANÁCSADÁS


Akár szervezetfejlesztésről, akár egy családi vállalkozásban lezajló generációváltásról van szó, tanácsadásunkkal erős támogatást tudunk nyújtani bármilyen működésmód változtatás esetén.

Szinergia - Tanácsadás

PROJEKTVEZETÉS


A tudatosan kialakított projektkultúra jelentős mértékben támogatja a hatékonyabb működést, az üzleti eredmények elérését, a szervezeti változások és fejlesztések sikerét, valamint a szervezeti stratégia megvalósulását.

Szineriga - Projektvezetés

VIDEÓK

  • Scrum 2.0

    Scrum 2.0

    Scrum Masterként dolgozol, de a csapat- és ügyfélhelyzetekben még mélyvízben érzed magad? Megszerezted a Scrum Master képesítést, mégsem érzed magabiztosnak magad a szerepedben? Ez a képzés ott kezdődik, ahol az elmélet véget ér. 4 napos jelenléti tréningünkön számos olyan helyzetet szimulálunk, amivel a valós üzleti életben találkozhatsz.

  • Design Thinking

    Design Thinking

    Az innováció az igazi kulcs ahhoz, hogy versenyben maradhassunk a mai őrült tempóban változó környezetünkben. De hogyan lehet folyamatosan áttörő ötleteket és megoldásokat generálni? Ismerd meg a Design Thinkinget: ez a tervezési és problémamegoldási módszer az ügyfélközpontúságra és a kreativitásra fókuszál, melynek célja az innovatív megoldások létrehozása a felmerülő kihívásokra.

  • Mitől sikeres egy projektmenedzser?

    Mitől sikeres egy projektmenedzser?

    Milyen is egy tapasztalt, profi Projektmenedzser? Sokan keresnek ilyen munkatársat és sokan szeretnének ilyenné válni. Egyetemi képzés viszont erre célzottan nincsen. 4 szakember tapasztalatait hallhatjátok erről az alábbi beszélgetésben, akik egyben a márciusban induló Projektmenedzsment webináriumunk előadói is lesznek. 

PODCASTOK

  • Építs ésszerűen! – Lean eszközhasználat építőipari projektekben

    Folytatjuk a szakmai eszmecserét a leanben rejlő lehetőségekről az építőiparban. Míg az első részben a lean fontosságáról beszéltünk, illetve arról miért érdemes az építőiparban alkalmazni, most arról lesz szó milyen eszközöket alkalmazhatunk a hatékonyság növelése érdekében.

  • Válságálló generációváltás – Így működnek jól a családi vállalatok

    Magyarországon a vállalatok több, mint 60%-a családi vállalat, így kiemelkedő jelentőségű a szerepük gazdaságunkban. Bár ezek a vállalatok a hagyományokra és a magas minőségre helyezik a hangsúlyt, az alapítók gyakran elsiklanak a sikeres, válságálló generációváltás feladata felett.

  • A nagycsoportos módszer

    Egy nagycsoportos – akár 100 fős – workshop sok logisztikát igényel a megrendelő részéről, nagyfokú szakmai precizitást a szolgáltatótól, nyitottságot a résztvevők oldaláról, de többszörösen megtérül minden befektetett energia, amikor több tucat ember hangját, közös döntését hallja meg egyszerre a vezetőség.

PARTNEREINK VÉLEMÉNYE

Kónya László

A Szinergia neve számomra összeforr a projektmenedzsmenttel, szolgáltatásaikat az elmúlt 25 évben három különböző munkahelyemen is igénybe vettem. Életem első projekt menedzsment tanfolyamát Havrancsik István és Máté Barbara tartotta a Szinergia színeiben és egy életrevaló élményt adott. István később egy vezérigazgatói megbízatásom keretfeltételeinek tisztázásában tanácsadott köztem és a cég tulajdonosa között. Jelenlegi cégemnél, a Deutsche Telekom IT Solutionsban is rendszeresen igénybe vettük már különböző szintű projekt menedzsment tréningjeiket, melyeket mindig nagyon magas színvonalon nyújtottak.

Kónya László
Managing Director
Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
Image is not available
Megyeri Gábor

Egy komplex stratégiai szervezfejlesztési projektet vittünk végbe a cégeinknél, melynek során az egyes különálló egységekből egy holding struktúrába szervezett cégcsoportot alakítottunk ki és a projekt alapú működés szerint szabtuk testre a folyamatainkat, valamint új IT rendszert is bevezettünk.
Ebben a szervezetátalakításban a külsős projektvezetőnk Havrancsik István volt a Szinergiától, aki emellett személyes mentorálással is támogatta a folyamatot.
A szervezetátalakítás és az ezzel párhuzamosan lezajlott kultúraváltás komoly mérföldkő a cégcsoportunk életében.

Megyeri Gábor
CEO
ProfiGram
Profigram
Bóna Péter

Istvánnal és Dórival egy workshopon találkoztam, és rögtön azt éreztem, hogy tényleg értik és tudják, hogy milyen kihívásokkal szembesül nap mint nap, aki egy családi vállalkozásban tölt be valamilyen kulcspozíciót. Két kiváló szakember, akik Apa és Lánya felállásban maximális hitelességgel dolgoznak családi vállalkozásokkal, hiszen számtalan saját élményükkel és jó gyakorlataikkal tudnak hozzájárulni más családok fejlődéséhez, elakadásaikból történő továbblépéséhez.

Bóna Péter
CEO, Owner
Com-Forth Ipari Informatikai Kft.
Image is not available
Farkas Gabriella

A Szinergia csapata több szempontból ideális választás.
A cég vezető emberei szakmailag sokoldalúan felkészültek. Tetszik a különböző generációk jelenléte, amelyből automatikusan adódik, hogy egy problémát több nézőpontból tudnak megvizsgálni.
Családi vállalkozásunk generációváltás miatt gazdasági átvilágításon esett át és együttműködésünk még nem zárult le. De megismerve tanácsadóink szakmai és személyes kvalitásait, bízunk a végső sikerben.

Farkas Gabriella
CEO
Xilion Kft.
previous arrow
next arrow

BLOG