Esettanulmány verseny kezdő projektvezetők számára

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség kezdő projektmenedzserek számára felkészültségi versenyt hirdet.

A versenyben 2015. októberétől 2016. márciusáig havonta teszünk közzé a PMSZ honlapján egy-egy rövid (legfeljebb három A4 oldal terjedelmű) projektmenedzsment témájú esetet, és az ahhoz kapcsolódó egy-három kérdést (fejtörőt). Fordulónként legfeljebb 10 pont szerezhető, a feladatok beadása határidőhöz kötött. A résztvevők elektronikus úton küldhetik be megoldásaikat.

A legtöbb pontot szerzett versenyző nyeri el a PMSz által adományozott „A 2015/2016 évad legfelkészültebb kezdő projektmenedzsere” címet. A címmel egy éves PMSz tagság jár, mely magába foglal két ingyenes Körkapcsolás látogatást; illetve a nyertes a PMSz szervezeti tagja, a Szinergia Kft. egyik projektmenedzseri képzésén ingyen vehet részt. A nyertes ezen kívül tárgyjutalmat is kap, melyet terveink szerint a tavaszi, májusban megtartandó jubileumi Körkapcsoláson adunk át.

A versenyben való részvétel szándékát a PMverseny@pmsz.hu elektronikus levélcímre küldött levéllel jelezni (jelige, név, projektmenedzsment tapasztalat és munkáltató megadásával).

A verseny részletes kiírása ITT található meg

A versenyről további információ Klimkó Gábortól (klimko.gabor@pmsz.hu) PMSz elnökhelyettestől, oktatási és minőségügyi felelőstől, illetve a Szinergia Kft. oldaláról Czimbalmos Zsolt szervezőbizottsági tagtól (czimbalmos.zsolt@szinergia.hu) kérhető.

Aegon
Antenna Hungária
Audi
Budapest
Budapest Bank
Canon
CIB Bank
Coca Cola
Danone
Deloitte
Diageo
Dorsum
EGIS
ELMŰ
EON
Festo
FŐGÁZ
FGSZ
GE
Globenet
Hi-Lex
Hídépítő
HNT
HungaroControl
Hunragopharma
Impact Alapkezelő
Közbeszerzési Hatóság
Legrand
Loxon
MKIK
MNB
Magyar Posta
Magyar Telekom
Microsoft Magyarország
MOL
Morgan Stanley
MVM ERBE
NKE
Nespresso
Nokia Siemens Networks
NavNgo
Országos Vérellátó Szolgálat
Posta Biztosító
P92
Racionet
Raiffeisen
Siemens
SOTE
Szegedi Tudományegyetem
T-systems
TEVA Gyógyszergyár Zrt
Uniqa
UPC
Xapt